Címke: előadás

Igazán különleges eseményre kerül sor A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán: partnerintézményünkből, a thaiföldi MCU - IBSC-ről Budapestre látogató kutató-oktatónő, Dr. Nadnapang Phophichit tart meditáció gyakorlással egybekötött előadást.
2023. június 20-án a malajziai Dato’ Dr. G. K. Ananda Kumarasiri spirituális tanító tart előadást A Tan Kapuján. Előadásának témája a különböző oktatási rendszerek kudarca, és a rosszul működő módszerek helyett alkalmazható ősi, holisztikus megközelítés.
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola és a Magyar-Bhutáni Baráti Társaság közös szervezésében a bhutáni Karma Phunthso tart előadást szeptember 22-én 18 órától A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertatástermében, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.
A nagy érdeklődés mellett megtartott 2020-as téli és 2021-es tavaszi előadás-sorozat után A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanítói 2022 tavaszán tovább folytatják a Hétfő Esték A Tan Kapuján sorozatot.
Érzéki mozgáskultúra, monumentális zenei hangzásvilág, egy több évszázados előadóművészeti hagyományt színpadra vívő japán produkció.

Események

Megszakítás