Főoldal > A Tan Kapuja Buddhista Főiskola járványügyi veszélyhelyzetet kezelő intézkedési terve (7.0, 2021. szeptember 2.)

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola járványügyi veszélyhelyzetet kezelő intézkedési terve (7.0, 2021. szeptember 2.)

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

Kedves Hallgatók!
Kedves Oktatók!
Kedves Munkatársak!
Kedves Látogatók!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért Felelős Államtitkársága 2021. augusztus 30-tól érvényes, a 2021/2022. tanév veszélyhelyzet idején történő megkezdéséhez kiadott Ágazati Ajánlása alapján a Főiskola kidolgozta legfrissebb járványügyi veszélyhelyzetet kezelő Intézkedési Tervét (7.0, 2021. szeptember 2.).

Az Intézkedési Terv mellett változatlanul érvényes a járványügyi helyzetre figyelemmel a 2021/2022. tanév jelenléti oktatással indulásáról szóló, 2021. augusztus 28-i  Tanévindító tájékoztatás, valamint a – legutóbb az angol nyelvű információval kiegészített – Tájékoztatás és útmutató a külföldi állampolgárságú hallgatók beutazásával, oltásával és számukra védettségi igazolvány kiállításával kapcsolatosan.

A Főiskola hallgatóit, oktatóit és munkatársait egyaránt arra ösztönzi, hogy felvegyék a koronavírus elleni védőoltást, hozzájárulva általában véve a járvány leküzdéséhez, a biztonságos oktatási környezet megteremtéséhez a Főiskolán. A védőoltás már elérhető a nem magyar állampolgárságú hallgatók számára is a TAJ számmal nem rendelkező, nem magyar állampolgárok koronavírus elleni védőoltásával és védettségi igazolványával kapcsolatos rendelkezések alapján.

Vigyázzunk egymásra!

Jó egészséget!

Karsai Gábor rektor

Kapcsolódó

Hírek

Ünnepélyes tanévnyitó A Tan Kapuján

Szeptember 4-én tanévnyitó ünnepségen vettek részt A Tan Kapuja Buddhista Főiskola első éves hallgatói. Az ünnepségre az épp megújuló Csengettyű utcai épület kertjében, a Tiszta

Hírek

Végzős ünnepség A Tan Kapuján

Hagyományainkhoz híven az idei évben is megtartottuk az előző évben végzettek számára rendezett végzős ünnepségünket. Az ünnepségen Karsai Gábor, a Főiskola rektora, valamint Mireisz László