Főoldal > A Tan Kapuja Buddhista Főiskola járványügyi veszélyhelyzetet kezelő intézkedési terve (7.0, 2021. szeptember 2.)

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola járványügyi veszélyhelyzetet kezelő intézkedési terve (7.0, 2021. szeptember 2.)

Kedves Hallgatók!
Kedves Oktatók!
Kedves Munkatársak!
Kedves Látogatók!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért Felelős Államtitkársága 2021. augusztus 30-tól érvényes, a 2021/2022. tanév veszélyhelyzet idején történő megkezdéséhez kiadott Ágazati Ajánlása alapján a Főiskola kidolgozta legfrissebb járványügyi veszélyhelyzetet kezelő Intézkedési Tervét (7.0, 2021. szeptember 2.).

Az Intézkedési Terv mellett változatlanul érvényes a járványügyi helyzetre figyelemmel a 2021/2022. tanév jelenléti oktatással indulásáról szóló, 2021. augusztus 28-i  Tanévindító tájékoztatás, valamint a – legutóbb az angol nyelvű információval kiegészített – Tájékoztatás és útmutató a külföldi állampolgárságú hallgatók beutazásával, oltásával és számukra védettségi igazolvány kiállításával kapcsolatosan.

A Főiskola hallgatóit, oktatóit és munkatársait egyaránt arra ösztönzi, hogy felvegyék a koronavírus elleni védőoltást, hozzájárulva általában véve a járvány leküzdéséhez, a biztonságos oktatási környezet megteremtéséhez a Főiskolán. A védőoltás már elérhető a nem magyar állampolgárságú hallgatók számára is a TAJ számmal nem rendelkező, nem magyar állampolgárok koronavírus elleni védőoltásával és védettségi igazolványával kapcsolatos rendelkezések alapján.

Vigyázzunk egymásra!

Jó egészséget!

Karsai Gábor rektor

Kapcsolódó

Oktató

Dr. Hoffmann Orsolya

Dr. Hoffmann Orsolya A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára (neveléstudomány) Neveléstudományból szereztem tudományos fokozatot, de meghatározó az úton, amin elindultam az is, hogy eredetileg német

2024/25. tanév őszi félévének rendje

Évnyitó 2024. szeptember 7. (szombat) 9:15 óra (11 órától záróvizsgázottak számára rendezett ünnepség) Levelező tagozat: 2024. szeptember 14. (szombat) 10:15 – Mánfa Regisztráció és elsős

Megszakítás