Főoldal > Erasmus+ > Oktatók > Űrlapok

A kitöltött, aláírt pályázhati űrlapot a Nemzetközi Irodában kell leadni.

Oktatói mobilitás: KA103 pályázhati űrlap
Nemzetközi kreditmobilitás: KA107 pályázhati űrlap

Kérjük, hogy ne felejtse el a fájl fejlécébe beírni a nevét!
Kérjük a kinti fogadó partnerrel aláiratni. Az aláírt verziót a partner e-mailben, scannelt formában is visszaküldheti. Kinti aláírás után meghívólevélnek felel meg.
 

Oktatói mobilitás: KA103 oktatói program leírása
Nemzetközi kreditmobilitás: KA107 oktatói program leírása

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola kiküldetési rendelvényét a Nemzetközi Iroda adja ki.

Felhívjuk kiutazóink figyelmét, hogy a Buddhista Főiskola a kiutazó nevére szóló Bankszámlára utalja az ösztöndíjat, kizárólag Euróban. Akinek nincs Euró alapú devizaszámlája, az a forintszámlájára kapja az ösztöndíjat, ami az átváltásnál veszteséget fog jelenteni. Az átváltásból adódó veszteség a kiutazót terheli. Az ösztöndíj átlagösszeg, ellentétben a napidíjjal nem tételesen elszámolásköteles és nem adóköteles jövedelem.
Kérjük, hogy a szerződés első részét (saját személyi adatok) töltsék ki. Nevezzék át a fájlt a következő módon: vezeteknev_keresztnev-erasmus. Átnevezés után kérjük a fájlt a következő címre küldeni: erasmus@tkbf.hu

Oktatói mobilitás: KA103 – Ösztöndíjszerződés
Nemzetközi kreditmobilitás: KA107- Ösztöndíjszerződés

Az igazolást hazaérkezés után 5 napon belül le kell adni a Nemzetközi Irodában. A partner intézmények Erasmus kódját a pályázati lehetőségeknél lehet megtalálni

Oktatói mobilitás: KA103 – Oktatói útigazolás
Nemzetközi kreditmobilitás: KA107- Oktatói útigazolás

Akiknek beszámolási kötelezettségük van, azok a replies-will-be-discarded@ec.europa.eu fognak kapni egy e-mailt, ami tartalmazza az oktató tennivalóit és a beszámoló elkészítéséhez szükséges névre szóló hozzáférési azonosítókat. A hozzáférés az on-line felülethez egyszeri, ezért kérünk mindenkit, hogy az adatokat figyelmesen töltse ki!
A beszámolót hazaérkezés után 30 napon belül el kell készíteni. Kivételt képeznek az első félévben kiutazók, ahol technikai okok miatt nem intézhető az, hogy időben e-mailt kapjanak beszámolási kötelezettségükről

Az oktató saját ösztöndíjkeretének terhére veszi meg a repjegyet, azzal nem köteles elszámolni. Intézményi kiegészítő támogatás esetén elszámolásköteles!
Kérjük a repülőjegy másolatát és a beszállókártyát az igazolással együtt leadni. Ugyanez vonatkozik az esetleges vonatjegyekre/benzinszámlákra is!

Megszakítás