Címke: zen

Nyári, egyhetes elvonulás kóan interjúkkal és dharma beszédekkel Jo Potter dharma mester vezetésével. Az elvonulás egész napos intenzív, formális gyakorlást jelent, így csak olyanoknak ajánlott a részvétel, akik már rendelkeznek ilyen irányú tapasztalatokkal.
Olyanok részvételére is számítunk, akik szeretnének megismerkedni a zen gyakorlatával, a meditációval, a zen szellemi hátterével, de eddig még nem gyakoroltak zent.
Barry Briggs dharma mester 1990-ben kezdett a Kvan Um Zen Iskolában gyakorolni és 2011-ben tette le a bódhiszattva tanítói fogadalmat.
Zen elvonulás, kóan interjúkkal Bon Hae zen mesterrel. Bon Hae zen mester (Judy Roitman) 1976-ban Szung Szán zen mesterrel a Cambridge Zen Központban kezdett zent gyakorolni és 2013-ban részesült tanátadásban.
Esti gyakorlás, kóan interjúk és dharma beszéd Jo Potter dharma mesterrel. Jo Alma Potter JDPSN vezető tanítója, a bécsi, a palma de malorcai, a vraznei és a magyarországi zen közösségeknek.
Jo Potter JDPSN, a magyarországi Zen Kvan Um Közösség vezető tanítója július 11-én, pénteken 19 órától 3 napos elvonulást vezet mely magában foglal dharma beszédet és személyes interjúkat is.

Események

Megszakítás