Főoldal > Nyílt napok – Sikeres jelentkezés
Kedves Jelentkező!
 

A nyílt napon alapvetően három féle kurzuson vehetnek részt az érdeklődök: előadás, szeminárium és gyakorlat. Az előadás során lényegében elméleti jellegű frontális oktatás zajlik, a szemináriumokon a résztvevők együttműködésén alapuló beszélgetés során egy adott témáról lesz szó, a gyakorlatok esetén pedig ülő- és mozgásmeditáción vehetnek részt a Látogatók.

A nyílt napon Budapesten jelenléti oktatás, Mánfán online oktatás zajlik.
 
Az online résztvevők a Google Meet szolgáltatás keretein belül tudnak az órára csatlakozni, aminek feltétele, hogy a Résztvevő rendelkezzen Google fiókkal. Enélkül sajnos nem fog tudni belépni. A termek linkjeit emailben fogjuk megküldeni a nyílt nap előtt.
 

Arra kérünk minden kedves online Résztvevőt, hogy a tantermekbe a kezdés időpontjáig lépjen be, a mikrofonját némítsa el az óra folyamán. Elnémítani a képernyő alján középen vagy bal szélen látható mikrofon ikonnal lehetséges. Belépés után a kamerát kérjük bekapcsolni (amennyiben lehetséges) legalább az óra kezdetéig, az órán azonban nem szükséges a kamera használata. A tanárok speciálisabb jelzésekkel/kérésekkel is élhetnek az órák elején. 

A tantermeket bármikor el lehet hagyni, azonban óra közben más tanterembe belépni nem lehetséges.