Főoldal > Ünnepélyes tanévnyitó A Tan Kapuján

Ünnepélyes tanévnyitó A Tan Kapuján

Szeptember 4-én tanévnyitó ünnepségen vettek részt A Tan Kapuja Buddhista Főiskola első éves hallgatói.

Az ünnepségre az épp megújuló Csengettyű utcai épület kertjében, a Tiszta Tudat sztúpánál került sor. A tanévet Karsai Gábor, a Főiskola rektora, valamint Mireisz László és Cser Zoltán, A Tan Kapuja Buddhista Egyház elnöke és igazgatója nyitották meg. Az ünnepség végén a jelenlévő első éveseket egy gyertya és füstölő meggyújtása mellett fogadták a Főiskola hallgatójává.

A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán a 2021-22-es tanévben rekord számú, 116 új hallgató kezdte meg tanulmányait, ebből 39-en a BA nappali, 71-en a BA esti képzésén, 6-an pedig az MA-n.

Külön öröm számunkra, hogy a felvételi eljárásban felvettek közül mindössze öten döntöttek úgy, hogy idén mégsem iratkoznak be intézményünkbe, így a felvettek 96%-a meg is kezdte tanulmányait Főiskolánkon.

Sikeres tanévet kívánunk mindenkinek!

Az eseményről készült galériánkat erre a linkre kattintva tekintheti meg.

Fotó: Várszegi József

Kapcsolódó

Oktató

Dr. Hoffmann Orsolya

Dr. Hoffmann Orsolya A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára (neveléstudomány) Neveléstudományból szereztem tudományos fokozatot, de meghatározó az úton, amin elindultam az is, hogy eredetileg német

2024/25. tanév őszi félévének rendje

Évnyitó 2024. szeptember 7. (szombat) 9:15 óra (11 órától záróvizsgázottak számára rendezett ünnepség) Levelező tagozat: 2024. szeptember 14. (szombat) 10:15 – Mánfa Regisztráció és elsős

Megszakítás