Főoldal > Rekordszámú felvételiző A Tan Kapuján

Rekordszámú felvételiző A Tan Kapuján

DSC_0109
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

2021. május 20-án és 21-én lezajlottak a 2021/22-es évben induló képzéseink felvételi beszélgetései.

Azt már bizonyosan elmondhatjuk, hogy a Főiskola történetében először fordul elő, hogy már a tavaszi felvételi során betelt a következő évi BA estis képzésünk összes hallgatói helye, így ebből a képzési formából idén már biztosan nem hirdetünk pótfelvételit az augusztusi időszakban. Erre – a legnépszerűbb – képzési formánkra a meghatározott felvehető hallgatói keretlétszámhoz képest 60%-kal többen jelentkeztek.

További képzéseinkre is nőtt a jelentkezők száma, egyre többen szeretnének megismerkedni a buddhizmussal, a Buddha tanításával, a Főiskolán folyó vallásbölcseleti képzéssel, vagy valamely, a buddhizmushoz szorosan kötődő idegen nyelvvel.

Összességében elmondható, hogy az elmúlt évekehez képest rekordszámú jelentkező volt: A Tan Kapuja Buddhista Főiskola 2021/22-es tanévben induló képzéseire közel kétszer annyian jelentkeztek, mint az előző, 2020/21-es tanévre.

Nagyon örülünk minden jelentkezőnek és szeretnénk hálánkat kifejezni a belénk vetett bizalomért!

Kapcsolódó

Hírek

Ünnepélyes tanévnyitó A Tan Kapuján

Szeptember 4-én tanévnyitó ünnepségen vettek részt A Tan Kapuja Buddhista Főiskola első éves hallgatói. Az ünnepségre az épp megújuló Csengettyű utcai épület kertjében, a Tiszta

Hírek

Végzős ünnepség A Tan Kapuján

Hagyományainkhoz híven az idei évben is megtartottuk az előző évben végzettek számára rendezett végzős ünnepségünket. Az ünnepségen Karsai Gábor, a Főiskola rektora, valamint Mireisz László