Főoldal > Rekordszámú felvételiző A Tan Kapuján

Rekordszámú felvételiző A Tan Kapuján

DSC_0109

2021. május 20-án és 21-én lezajlottak a 2021/22-es évben induló képzéseink felvételi beszélgetései.

Azt már bizonyosan elmondhatjuk, hogy a Főiskola történetében először fordul elő, hogy már a tavaszi felvételi során betelt a következő évi BA estis képzésünk összes hallgatói helye, így ebből a képzési formából idén már biztosan nem hirdetünk pótfelvételit az augusztusi időszakban. Erre – a legnépszerűbb – képzési formánkra a meghatározott felvehető hallgatói keretlétszámhoz képest 60%-kal többen jelentkeztek.

További képzéseinkre is nőtt a jelentkezők száma, egyre többen szeretnének megismerkedni a buddhizmussal, a Buddha tanításával, a Főiskolán folyó vallásbölcseleti képzéssel, vagy valamely, a buddhizmushoz szorosan kötődő idegen nyelvvel.

Összességében elmondható, hogy az elmúlt évekehez képest rekordszámú jelentkező volt: A Tan Kapuja Buddhista Főiskola 2021/22-es tanévben induló képzéseire közel kétszer annyian jelentkeztek, mint az előző, 2020/21-es tanévre.

Nagyon örülünk minden jelentkezőnek és szeretnénk hálánkat kifejezni a belénk vetett bizalomért!

Kapcsolódó

Főiskolai tanári pályázati felhívás

Pályázati felhívás A Tan Kapuja Buddhista Főiskola (a továbbiakban: Főiskola buddhista hittudomány tudományterületen pályázatot hirdet 1 fő főiskolai tanári munkakör betöltésére. Foglalkozás jellege: teljes munkaidő

Események

Könyvbemutató – Cser Zoltán: Jóga a buddhizmusban

A Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023-as tavaszi második eseményén Cser Zoltánnak, A Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatójának első könyve, a Jóga a buddhizmusban című kötet kerül bemutatásra.