Főoldal > Megtisztelő meghívásnak tett eleget A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

Megtisztelő meghívásnak tett eleget A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a veszélyhelyzeti oktatás, működés támogatására webinárium-sorozatot indított el, melyre 25 felsőoktatási intézmény között előadóként A Tan Kapuja Buddhista Főiskola is meghívást kapott.

A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzeti időszakban, az elmúlt pár hónapban a minisztérium folyamatos tájékoztatást kért a felsőoktatási intézményektől arról, hogyan működnek a távolléti oktatási időszakban. Főiskolánk, eleget téve a kérésnek, folyamatosan beszámolt a távolléti oktatás, digitális oktatás során szerzett tapasztalatairól, az alkalmazott elméleti és gyakorlati módszereiről.

Intézményünk visszajelzései alapján a TKBF-et is kiválasztották, hogy a tapasztalatainkról, bevált jó gyakorlatainkról számoljunk be egy minisztériumi webinárium-sorozat keretében. Az öt alkalomból álló sorozatban összesen 25 magyar felsőoktatási intézmény kapott megkeresést. A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektora, Karsai Gábor június 10-én tartotta meg előadását a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Corvinus Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Dunaújvárosi Egyetem képviselői mellett.

Az előadást az alábbi videóban lehet megtekinteni (47:28–1:00:25 között), de az érdeklődőknek javasoljuk a többi – nem csak a felsőoktatásban dolgozók számára érdekes és tanulságos – beszámoló megtekintését is.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium jelenleg is futó webinárium-sorozatának összes előadása itt lesz megtekinthető:

Kapcsolódó

Események

Csadó Attila és a madárkák koncert A Tan Kapuján

2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet. 

2025. júniusi védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó

2025. januári védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó