Főoldal > Megtisztelő meghívásnak tett eleget A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

Megtisztelő meghívásnak tett eleget A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a veszélyhelyzeti oktatás, működés támogatására webinárium-sorozatot indított el, melyre 25 felsőoktatási intézmény között előadóként A Tan Kapuja Buddhista Főiskola is meghívást kapott.

A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzeti időszakban, az elmúlt pár hónapban a minisztérium folyamatos tájékoztatást kért a felsőoktatási intézményektől arról, hogyan működnek a távolléti oktatási időszakban. Főiskolánk, eleget téve a kérésnek, folyamatosan beszámolt a távolléti oktatás, digitális oktatás során szerzett tapasztalatairól, az alkalmazott elméleti és gyakorlati módszereiről.

Intézményünk visszajelzései alapján a TKBF-et is kiválasztották, hogy a tapasztalatainkról, bevált jó gyakorlatainkról számoljunk be egy minisztériumi webinárium-sorozat keretében. Az öt alkalomból álló sorozatban összesen 25 magyar felsőoktatási intézmény kapott megkeresést. A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektora, Karsai Gábor június 10-én tartotta meg előadását a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Corvinus Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Dunaújvárosi Egyetem képviselői mellett.

Az előadást az alábbi videóban lehet megtekinteni (47:28–1:00:25 között), de az érdeklődőknek javasoljuk a többi – nem csak a felsőoktatásban dolgozók számára érdekes és tanulságos – beszámoló megtekintését is.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium jelenleg is futó webinárium-sorozatának összes előadása itt lesz megtekinthető:

Kapcsolódó

Hírek

Pótfelvételit hirdet A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola pótfelvételt hirdet buddhista tanító alapképzési és mesterképzési szakra. Alapképzésen kizárólag nappali tagozatra, mesterképzésen nappali és esti tagozatra egyaránt. A 6

2021/22. tanév őszi félévének rendje

Évnyitó 2021. szeptember 4. (szombat) 9:15 – (11 órától diplomás ünnepség) Órarend jelenleg nem elérhető Regisztráció 2021. augusztus 24 – 29. Eljárási díjak és az