Főoldal > Játékszabályzat

Játékszabályzat

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola játékot hirdet A Tan Kapuja Buddhista Főiskola weboldalán az oldal felhasználói számára A harcos útja – Nyereményjáték címmel.

A játék időtartama: 2013.10.01 – 2013.10.07.
Sorsolás: 2013.10.07.
Eredményhirdetés: 2013.10.07. éjfélig

A játék menete:

A résztvevő Játékosok közül 2013.10.07-én sorsolás útján választunk ki három nyertest.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Facebook oldalhoz.

Nyeremény:

– A harcos útja tanfolyamon való ingyenes részvétel.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben tájékoztatást kapnak a további teendőkről. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) A Tan Kapuja Buddhista Főiskola semmiféle felelősséget nem vállal.

Személyes adatok kezelése:

A játékban való részvételhez a felhasználó a weboldalon megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt.

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy A Tan Kapuja Buddhista Főiskola a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a A Tan Kapuja Buddhista Főiskola ezen információkat nem adja tovább. A Tan Kapuja Buddhista Főiskola kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a A Tan Kapuja Buddhista Főiskola munkatársai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Kapcsolódó

2025. júniusi védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó

2025. januári védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó