Főoldal > Hallgatóink digitális támogatása

Hallgatóink digitális támogatása

Kedves Barátunk, Egykori Hallgatónk!

Mint bizonyára Te is tudod, a koronavírus okozta járványhelyzet miatt intézményünk ismét kénytelen volt átállni az online oktatási formára, ezzel is csökkentve annak esélyét, hogy bárki megfertőződhessen.
Ez a helyzet azonban néhány diákunk számára komoly problémát okoz. Megpróbáltuk a legegyszerűbb megoldásokat alkalmazni az online oktatás során, de mindenre sajnos nekünk sincs ráhatásunk. Sajnos nem mindenkinek áll rendelkezésére megfelelő technikai eszköztár ahhoz, hogy jó minőségben, zökkenőmentesen és rendszeresen csatlakozni tudjon az online oktatáshoz. Azért például, mert nincs megfelelő eszköze (számítógépe, „okoseszköze”), vagy esetleg azért, mert nincs elegendő mennyiségű és minőségű internet-hozzáférése.

A segítségedet szeretnénk most kérni.

Kérünk, hogy felajánlásoddal segíts azon diákjainknak, akik erre rászorulnak.

A következő módokon tudsz most segíteni:

  • számodra feleslegessé vált, de jól működő számítástechnikai eszköz felajánlásával vagy
  • anyagi támogatással.

Amennyiben eszközt szeretnél felajánlani, kérjük jelezd azt felénk az alapitvany@tkbf.hu e-mail címen, vagy juttasd el a felajánlott eszközt címünkre. A csomagra kérjük írd rá: „oktatás támogatás”. Címünk: A Tan Kapuja Buddhista Alapítvány, 1098 Budapest, Börzsöny u. 11.

Amennyiben anyagi felajánlást szeretnél tenni, akkor azt megteheted Főiskolánk alapítványán keresztül, A Tan Kapuja Buddhista Alapítvány alábbi számlaszámán (kérjük, a közleménybe írd be: „oktatás-támogatás”):

Számlaszám: 10403181-31810544-00000000
IBAN szám: HU39 1040 3181 3181 0544 0000 0000
BIC: OKHBHUHB

Köszönjük segítségedet, felajánlásodat, a dánát, mellyel Te is hozzájárulsz a Tan átadásához, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola (digitális) működéséhez ebben a sok új kihívással bíró időszakban. Legfőképpen pedig kívánok jó egészséget, kitartást a nehéz körülmények közepette!

Baráti üdvözlettel a Dharmában,

Karsai Gábor
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektora
A Tan Kapuja Buddhista Alapítvány elnöke

Kapcsolódó

Események

Csadó Attila és a madárkák koncert A Tan Kapuján

2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet. 

2025. júniusi védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó

2025. januári védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó