Főoldal > Felvételi tudnivalók

Felvételi tudnivalók

 

Kedves Felvételiző!

Értesítünk, hogy felvételi vizsgádra 2014. május 22-én 9 órakor kerül sor.

Kérlek, hogy a regisztráció elvégzéséhez 8 órakor jelenj meg a Titkárságon.

A kb. 1 óráig tartó írásbeli vizsga 9 órakor kezdődik, majd 10.15-től a szóbeli vizsgákra kerül sor, a konkrét időpontokról a helyszínen tájékozódhatsz.

Felvételi előkészítősöknek a 20 percig tartó szóbeli beszélgetések 9 órától kezdődnek, a konkrét időpontról a helyszínen tájékozódhatsz.

A felvételire a következő okmányokat hozd magaddal:

6.000.- Ft felvételi díj, (ennek elmulasztása esetén nem kezdheted meg a felvételit.)
A jelentkezési adatlaphoz fénymásolatban csatolt dokumentumok eredetije.
A más felsőoktatási intézménnyel korábban vagy jelenleg fennálló hallgatói jogviszonyoddal kapcsolatos minden rendelkezésedre álló dokumentum (pl. felvételi határozat, jogviszony megszüntetéséről szóló határozat, leckekönyv, oklevél), ideértve azoknak a jogviszonyoknak a dokumentumait, amelyekről a jelentkezési lapon nem kértünk adatokat.
Személyi- és lakcímkártya.
Íróeszköz.

Sikeres felvételit kívánok,

Cser Zoltán
oktatási rektorhelyettes

 

Kapcsolódó

Oktató

Dr. Hoffmann Orsolya

Dr. Hoffmann Orsolya A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára(neveléstudomány) Neveléstudományból szereztem tudományos fokozatot, de meghatározó az úton, amin elindultam az is, hogy eredetileg német szakos

2024/25. tanév őszi félévének rendje

Évnyitó 2024. szeptember 7. (szombat) 9:15 óra (11 órától záróvizsgázottak számára rendezett ünnepség) Levelező tagozat: 2024. szeptember 14. (szombat) 10:15 – Mánfa Regisztráció és elsős

Megszakítás