Főoldal > Felvételi tudnivalók

Felvételi tudnivalók

 

Kedves Felvételiző!

Értesítünk, hogy felvételi vizsgádra 2014. május 22-én 9 órakor kerül sor.

Kérlek, hogy a regisztráció elvégzéséhez 8 órakor jelenj meg a Titkárságon.

A kb. 1 óráig tartó írásbeli vizsga 9 órakor kezdődik, majd 10.15-től a szóbeli vizsgákra kerül sor, a konkrét időpontokról a helyszínen tájékozódhatsz.

Felvételi előkészítősöknek a 20 percig tartó szóbeli beszélgetések 9 órától kezdődnek, a konkrét időpontról a helyszínen tájékozódhatsz.

A felvételire a következő okmányokat hozd magaddal:

6.000.- Ft felvételi díj, (ennek elmulasztása esetén nem kezdheted meg a felvételit.)
A jelentkezési adatlaphoz fénymásolatban csatolt dokumentumok eredetije.
A más felsőoktatási intézménnyel korábban vagy jelenleg fennálló hallgatói jogviszonyoddal kapcsolatos minden rendelkezésedre álló dokumentum (pl. felvételi határozat, jogviszony megszüntetéséről szóló határozat, leckekönyv, oklevél), ideértve azoknak a jogviszonyoknak a dokumentumait, amelyekről a jelentkezési lapon nem kértünk adatokat.
Személyi- és lakcímkártya.
Íróeszköz.

Sikeres felvételit kívánok,

Cser Zoltán
oktatási rektorhelyettes

 

Kapcsolódó

Hírek

Hétfő Esték A Tan Kapuján idén télen is

A nagy érdeklődés mellett megtartott 2020-as téli, 2021-es tavaszi és a 2022-es tavaszi előadás-sorozat után idén télen is tovább folytatjuk a Hétfő Esték A Tan Kapuján sorozatot.

Keréknyomok 2023 – Publikációs felhívás

A Keréknyomok társadalmi, orientalisztikai és buddhológiai folyóirat szerkesztősége publikációs felhívást tesz közzé a 2023 őszén megjelenő esedékes számához. Várjuk tanulmányok, fordítások, recenziók és programbeszámolók leadását

2022/23. tanév tavaszi félévének rendje

Órarend nem elérhető Regisztráció 2023. január 30 (hétfő) – február 5 (vasárnap). Eljárási díjak és az önköltség befizetésének határideje: 2023. február 3. (diákhiteleseknek külön kérelem alapján)