Főoldal > Felvételi tudnivalók

Felvételi tudnivalók

 

Kedves Felvételiző!

Értesítünk, hogy felvételi vizsgádra 2014. május 22-én 9 órakor kerül sor.

Kérlek, hogy a regisztráció elvégzéséhez 8 órakor jelenj meg a Titkárságon.

A kb. 1 óráig tartó írásbeli vizsga 9 órakor kezdődik, majd 10.15-től a szóbeli vizsgákra kerül sor, a konkrét időpontokról a helyszínen tájékozódhatsz.

Felvételi előkészítősöknek a 20 percig tartó szóbeli beszélgetések 9 órától kezdődnek, a konkrét időpontról a helyszínen tájékozódhatsz.

A felvételire a következő okmányokat hozd magaddal:

6.000.- Ft felvételi díj, (ennek elmulasztása esetén nem kezdheted meg a felvételit.)
A jelentkezési adatlaphoz fénymásolatban csatolt dokumentumok eredetije.
A más felsőoktatási intézménnyel korábban vagy jelenleg fennálló hallgatói jogviszonyoddal kapcsolatos minden rendelkezésedre álló dokumentum (pl. felvételi határozat, jogviszony megszüntetéséről szóló határozat, leckekönyv, oklevél), ideértve azoknak a jogviszonyoknak a dokumentumait, amelyekről a jelentkezési lapon nem kértünk adatokat.
Személyi- és lakcímkártya.
Íróeszköz.

Sikeres felvételit kívánok,

Cser Zoltán
oktatási rektorhelyettes

 

Kapcsolódó

TKBF rektori pályázat 2022.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház, mint fenntartó, a Nemzeti felsőoktatásról szól 2011.évi CCIV. törvény (Nftv) 37.§ (3) bekezdése alapján nyilvános pályázatot ír ki az A

Események

VÉRTES 2.0 (évadzáró kirándulás Boldog Csák Móricz emlékére)

Indulás vonattal: Budapest Délipuból 9:55 Érkezés: Oroszlányba 11:08 Túra Vértesszentkeresztre (kb. 10 km) Bencésapátságrom-nézés (kb. 2 óra; belépő 1500 ft, diákjegy: 750 ft) (https://hu.wikipedia.org/…/V%C3%A9rtesszentkereszti_ap…) Visszatúra

Hírek

Új, levelező képzés A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán

2022 őszén A Tan Kapuja Buddhista Főiskola hagyományos, immár három évtizedes múltra visszatekintő buddhista tanító alapképzése új, levelező formában is elindul A Tan Kapuja Buddhista Egyház által létrehozott és működtetett Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház létesítményében.