Főoldal > A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj átadása

A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj átadása

Átadásra kerültek a 2022-es év A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíjai.

A 2019-ben elhunyt kollégánkról és barátunkról elnevezett díjat minden évben a legjobb szakdolgozatok szerzőinek ítéljük oda.

A díjakat Karsai Gábor, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektora adta át.

A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj 2021/2022-es díjazottjai:

I. díj (megosztva, fejenként 150.000 Ft):

  • Bialkó László Gergő: A filozófia praxisa (MA)
  • Hudák Viktória: Az ökoszattva út. Az ökológiai válság buddhista vonatkozásai (BA)

II. díj (100.000 Ft):

  • Dr. Kondor Attila Győző: Mit tanít egy gimnázium a buddhizmusról? Buddhizmussal kapcsolatos ismeretek a gimnáziumi oktatásban (BA)

III. díj (50.000 Ft):

  • Kretz-Hellebrandt Dóra: Élet a XXI. században a karma tükrében. A közösségi média használata buddhista szemlélettel (BA)

Galéria az átadóról.

Fotók: Bán-Horváth Attila

 

Dr. Fehér Judit A Tan Kapuja Buddhista Főiskola nyugalmazott főiskolai tanára, okleveles orientalista (tibeti), angol-indológia szakos előadó, a nyelvtudomány kandidátusa 2019. február 12-én hunyt el. Halálát követően A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szenátusa A Tan Kapuja Különdíjat Fehér Judit emlékére A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj-ra nevezte át.

Kapcsolódó

Hírek

Távoktatás indul A Tan Kapuján 2023 őszétől

Örömmel adunk hírt róla, hogy A Tan Kapuja Buddhista Főiskola államilag akkreditált buddhista tanító képzése az eddigi nappali, esti és a 2022-ben indult mánfai helyszínű levelező tagozat mellett 2023 őszén távoktatási formában is elindul magyar nyelven.

Felvételi előkészítő tanfolyam 2023 – Regisztráció

Képző intézmény neve: A Tan Kapuja Buddhista FőiskolaFelnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/000099. Jelentkezési lap és nyilatkozatok A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII törvény (Fktv.) szerinti bejelentéshez kötött