Főoldal > A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj átadása

A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj átadása

Átadásra kerültek a 2022-es év A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíjai.

A 2019-ben elhunyt kollégánkról és barátunkról elnevezett díjat minden évben a legjobb szakdolgozatok szerzőinek ítéljük oda.

A díjakat Karsai Gábor, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektora adta át.

A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj 2021/2022-es díjazottjai:

I. díj (megosztva, fejenként 150.000 Ft):

  • Bialkó László Gergő: A filozófia praxisa (MA)
  • Hudák Viktória: Az ökoszattva út. Az ökológiai válság buddhista vonatkozásai (BA)

II. díj (100.000 Ft):

  • Dr. Kondor Attila Győző: Mit tanít egy gimnázium a buddhizmusról? Buddhizmussal kapcsolatos ismeretek a gimnáziumi oktatásban (BA)

III. díj (50.000 Ft):

  • Kretz-Hellebrandt Dóra: Élet a XXI. században a karma tükrében. A közösségi média használata buddhista szemlélettel (BA)

Galéria az átadóról.

Fotók: Bán-Horváth Attila

 

Dr. Fehér Judit A Tan Kapuja Buddhista Főiskola nyugalmazott főiskolai tanára, okleveles orientalista (tibeti), angol-indológia szakos előadó, a nyelvtudomány kandidátusa 2019. február 12-én hunyt el. Halálát követően A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szenátusa A Tan Kapuja Különdíjat Fehér Judit emlékére A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj-ra nevezte át.

Kapcsolódó

Oktató

Dr. Hoffmann Orsolya

Dr. Hoffmann Orsolya A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára(neveléstudomány) Neveléstudományból szereztem tudományos fokozatot, de meghatározó az úton, amin elindultam az is, hogy eredetileg német szakos

2024/25. tanév őszi félévének rendje

Évnyitó 2024. szeptember 7. (szombat) 9:15 óra (11 órától záróvizsgázottak számára rendezett ünnepség) Levelező tagozat: 2024. szeptember 14. (szombat) 10:15 – Mánfa Regisztráció és elsős

Megszakítás