Főoldal > A Tan Kapuja Buddhista Főiskola „Munkahelyi étkezde/büfé működtetése” feladatkörben állást hirdet

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola „Munkahelyi étkezde/büfé működtetése” feladatkörben állást hirdet

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola álláshirdetést tesz közzé az alábbi feladatkörben. A jelentkezéseket önéletrajzokkal kísérve a rektor@tkbf.hu email-címre várjuk.

Munkahelyi étkezde/büfé működtetése

Foglalkoztatás: teljes munkaidős (heti 40 óra) VAGY részmunkaidős VAGY bérlő külső vállalkozóként (a jelentkezés során szükséges jelezni)

Feladatok: a Főiskola új épületében működő munkahelyi étkezde/büfé közösen megállapított nyitvatartás és elvek szerinti működtetése.

  1. A) Munkavállalóként a Főiskola által biztosított keretek között:

– anyagbeszerzés,

– értékesítés,

– szendvicsek, hidegételek, italok készítése,

– készétel-melegítés,

– mosogatás, takarítás,

– leltározás.

  1. B) Külső vállalkozóként az étkezde/büfé bérlése és önálló működtetése a bérbeadóval egyeztetett keretek között.

Első körben rövid érdeklődő jelzéseket várunk önéletrajzzal vagy cégtevékenység-összefoglalóval, majd egy személyes egyeztetés után kérjük a részletesebb jelentkezést, koncepciót.

Kapcsolódó

Események

Csadó Attila és a madárkák koncert A Tan Kapuján

2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet. 

2025. júniusi védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó

2025. januári védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó