Főoldal > Hibrid nyílt nap tájékoztató 2022

Kedves Érdeklődök!

Köszönjük, hogy jelentkeztek a holnap kezdődő nyílt napok programunkra.

A nyílt napon alapvetően három féle kurzuson vehetnek részt az Érdeklődök: előadás, szeminárium és gyakorlat. Az előadás során lényegében elméleti jellegű frontális oktatás zajlik, a szemináriumokon a résztvevők együttműködésén alapuló beszélgetés során egy adott témáról lesz szó, a gyakorlatok esetén pedig ülő- és mozgásmeditáción vehetnek részt a Látogatók.

A nyílt napon hibrid oktatás zajlik, ami azt jelenti, hogy a hallgatók egy része jelenléti módon, míg a másik része online vesz részt az órákon.
Az online résztvevők a Google Meet szolgáltatás keretein belül tudnak az órára csatlakozni, aminek feltétele, hogy a Résztvevő rendelkezzen Google fiókkal. Enélkül sajnos nem fog tudni belépni.

Arra kérünk minden kedves online Résztvevőt, hogy a tantermekbe a kezdés időpontjáig lépjen be, a mikrofonját némítsa el az óra folyamán. Elnémítani a képernyő alján középen vagy bal szélen látható mikrofon ikonnal lehetséges. Belépés után a kamerát kérjük bekapcsolni (amennyiben lehetséges) legalább az óra kezdetéig, az órán azonban nem szükséges a kamera használata. A tanárok speciálisabb jelzésekkel/kérésekkel is élhetnek az órák elején.

A tantermeket bármikor el lehet hagyni, azonban óra közben más tanterembe belépni nem lehetséges.

A jelenléti Résztvevőket a helyszínen hallgatói segítők fogják útbaigazítani.

A nyílt napok végleges programja az online linkekkel itt található:
https://www.tkbf.hu/nyiltnapok2022/

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt személyesen vagy online.

Üdvözlettel,

Győri Péter
tanulmányi igazgató
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

Megszakítás