Főoldal > Hallgatóknak > Szolgáltatások > Mentor program

Jelentkezni lehet:

A mentor programban négy – egymásra  épülő –  témában kérhetsz segítséget:

  1. Praktikus kérdésekben: tanulással, beiratkozással, óralátogatással vagy tanulásmódszertannal kapcsolatos kérdések (Neptun, Moodle), elsőéves hallgatók közösséggé szerveződése, közösségi média a tanulás szolgálatában (Google Drive kezelése, Fb, Zoom és Meet-felületek, Powerpoint). 
  2. A Főiskolával, a munkahellyel, vagy a magánélettel kapcsolatos kérdések.
  3. Önbizalomerősítés, tudatosság, önképviselet, motiváció fejlesztése a Főiskolán belül vagy kívül, szupervízióval kapcsolatos vagy mediációs kérdésekben.
  4. Lélektani kérdésekben Szatmáry Ildikó pszichológus.

A Mentor Program célja, hogy támogatást adjon és iránymutatást nyújtson a Főiskola hallgatóinak az intézményben folytatott tanulmányaik minél gördülékenyebb folytatása és sikeres befejezése érdekében. A Program hozzájárul, hogy a hallgatók olyan mentorokkal találkozzanak, akik személyes tapasztalataik és képességeik által tanácsot tudnak adni és segítséget nyújtani, hogy elérjék a céljaikat, problémáikat megoldják, személyiségük adott területeken fejlődjön, új környezetbe be tudjanak illeszkedni, buddhista közösségi kapcsolatokat építsenek ki. 

A Mentor Program szerkezete rugalmas és egyénre szabott, minden egyes hallgató személyes szükségletei és céljainak megfelelően. A mentoroknak fontos szerepe van abban, hogy az új hallgatók sikeresen integrálódjanak a Főiskola közösségébe, valamint tanácsadó, facilitáló és a támogató tevékenységet folytatnak az aktív hallgatók számára magánéleti, tanulmányi, személyes fejlődés, tudományos-kutatói tevékenységekben és buddhizmussal kapcsolatos kérdésekben.

Megszakítás