Főoldal > Hallgatóknak > Pénzügyek > Gyűjtőszámla

A Főiskola gyűjtőszámlájára az átutalás bármikor elindítható, azonban ez az összeg a Neptunban található hallgatói egyenlegre hetente egyszer érkezik meg, ha az átutalás során helyesen lett megadva a hallgató Neptun-kódja (NK-neptunkód) a közleményben. A Főiskola gyűjtőszámlájára indított banki átutalás nem jelenti a tartozás teljesítését! A tartozás kiegyenlítésének továbbra is feltétele, hogy a kiírt összeg (önköltség, egyéb díjak) a lejárat napjáig legyen befizetve a hallgatói egyenlegről!

10403181-00029921-00000007

Utalás külföldről:

IBAN: HU73 1040 3181 0002 9921 0000 0007
Számlavezető bank: K&H Bank, 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.
SWIFT kód: OKHBHUHB

NK-saját neptun kód (Pl.: NK-ABC123) Ha szóköz, vagy bármi más karakter szerepel a mező elején, a rendszer nem ismeri fel a befizetőt, a beérkezett összeget manuálisan kell azonosítanunk, ami meghosszabbítja a feldolgozás idejét.

Számlatulajdonos neve: A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

IBAN szám: HU73 10403181-00029921-00000007

SWIFT KÓD: OKHBHUHB

Közlemény rovat: NK-ABC123, Saját Neve (ahol ABC123 helyén a saját Neptun kódja szerepel)

Nincs erre lehetőség! Az egyéni gyűjtőszámla feltöltése csak banki átutalással történhet! Más utalási formákat (postai csekkes, készpénz befizetés, VIBER utalás) nem áll módunkban elfogadni.

Ha nem NK-neptun kód formában lett kitöltve a közlemény mező, akkor az utalása nem rendelhető a hallgató gyűjtőszámlájához.

Néhány netbankos utalásnál a bank egyéb karakterekkel egészíti ki a közlemény rovatot és így nehéz a cél gyűjtőszámla azonosítása.

Amennyiben az utalás összege 3 munkanapon belül nem jelenik meg a hallgató gyűjtőszámláján, akkor ezt kérjük bejelenteni a to@tkbf.hu címen. Ehhez szükséges csatolni az utalásról szóló banki bizonylatot, melynek kötelező elemei: forrás számlaszám, cél számlaszám, összeg, közlemény, utalás dátuma.

A gyűjtőszámlára befizetett összeg visszautalására a Pénzügyek -> Tranzakciós lista menüpontban van lehetőség. A felületen először ki kell választani a „Gyűjtőszámlák:” felirat mellett a gyűjtőszámla számát, majd ezután megjelenik kicsit lejjebb a „Visszautalás” gomb.

A gombra kattintás után az ablakban ki kell tölteni a visszautalandó összeget, valamint ki kell választani a célbankszámla számát.

Még ebben az esetben is van megoldás!A to@tkbf.hu címen lehet kérvényezni a visszautalást. Elbírálás után az kb. 1-2 héten belül kerül vissza a saját bankszámlára.

A főszámlára érkezett hallgatói befizetéseket visszautaljuk arra a számlaszámra, amelyről az utalás érkezett. Ennek átfutási ideje 30 nap.

Hibás kitöltés esetén – amennyiben a program egyáltalán nem tudja azonosítani a befizetést – az összeg függőszámlára kerül. A tanulmányi ügyintéződnek jelezd a problémát, hogy azonosítható legyen a befizetésed.

A feldolgozási idő kb. 3 munkanap!

Megszakítás