Főoldal > Tűzvédelem hallgatóknak!

Tűzvédelem hallgatóknak!

Kedves Hallgatók!

A Főiskola tűzvédelmi szabályzatának megalkotásával alapvető szándék, hogy a Főiskolát hozzásegítse a hatékony működéshez, úgy hogy az oktatási folyamat közben a hallgatók és a dolgozók, illetve az épület biztonsága garantált legyen.

A Főiskola tűzvédelmével kapcsolatosan megkülönböztetjük a létesítési – az épület használatbavételekor érvényes jogszabályok, irányelvek, szabványok szerinti (pl.: épületszerkezetre vonatkozóan, stb.) – előírásokat, illetve a használati előírásokat (pl.: tárolásra, dohányzásra vonatkozóan, stb.). A használati előírásokat a mindenkori hatályos vonatkozó jogszabályok szerint be kell tartani, a hiányosságokat és szabálytalanságokat a tűzvédelmi hatóság tűzvédelmi bírsággal sújthatja! A Főiskola minden hallgatója részére elérhetővé teszi a vonatkozó tűzvédelmi szabályzatot, illetve mellékleteit és elvárja tőlük a főiskolai célokkal való azonosulást és a tűzvédelem iránti elkötelezettséget. A Főiskola építményeit, helyiségeit csak a használatbavételi (üzemeltetési, működési) engedélyben megállapított rendeltetésnek megfelelően szabad használni.

Az épület folyosóin jól láthatóan a vonatkozó előírásokra figyelmeztető és a tiltó rendelkezéseket tartalmazó, szabványos táblát kell elhelyeznie az üzemeltető szervezeti egységnek. Minden helyiségben a tevékenység befejezését követően ellenőrizni kell a tűzvédelmi szabályok megtartását, és a szabálytalanságokat meg kell szüntetni.

Kérünk benneteket, hogy figyelmesen tanulmányozzátok az alábbi dokumentumokat:

 

Kapcsolódó

TKBF rektori pályázat 2022.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház, mint fenntartó, a Nemzeti felsőoktatásról szól 2011.évi CCIV. törvény (Nftv) 37.§ (3) bekezdése alapján nyilvános pályázatot ír ki az A

Események

VÉRTES 2.0 (évadzáró kirándulás Boldog Csák Móricz emlékére)

Indulás vonattal: Budapest Délipuból 9:55 Érkezés: Oroszlányba 11:08 Túra Vértesszentkeresztre (kb. 10 km) Bencésapátságrom-nézés (kb. 2 óra; belépő 1500 ft, diákjegy: 750 ft) (https://hu.wikipedia.org/…/V%C3%A9rtesszentkereszti_ap…) Visszatúra

Hírek

Új, levelező képzés A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán

2022 őszén A Tan Kapuja Buddhista Főiskola hagyományos, immár három évtizedes múltra visszatekintő buddhista tanító alapképzése új, levelező formában is elindul A Tan Kapuja Buddhista Egyház által létrehozott és működtetett Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház létesítményében.