Főoldal > Tűzvédelem hallgatóknak!

Tűzvédelem hallgatóknak!

Kedves Hallgatók!

A Főiskola tűzvédelmi szabályzatának megalkotásával alapvető szándék, hogy a Főiskolát hozzásegítse a hatékony működéshez, úgy hogy az oktatási folyamat közben a hallgatók és a dolgozók, illetve az épület biztonsága garantált legyen.

A Főiskola tűzvédelmével kapcsolatosan megkülönböztetjük a létesítési – az épület használatbavételekor érvényes jogszabályok, irányelvek, szabványok szerinti (pl.: épületszerkezetre vonatkozóan, stb.) – előírásokat, illetve a használati előírásokat (pl.: tárolásra, dohányzásra vonatkozóan, stb.). A használati előírásokat a mindenkori hatályos vonatkozó jogszabályok szerint be kell tartani, a hiányosságokat és szabálytalanságokat a tűzvédelmi hatóság tűzvédelmi bírsággal sújthatja! A Főiskola minden hallgatója részére elérhetővé teszi a vonatkozó tűzvédelmi szabályzatot, illetve mellékleteit és elvárja tőlük a főiskolai célokkal való azonosulást és a tűzvédelem iránti elkötelezettséget. A Főiskola építményeit, helyiségeit csak a használatbavételi (üzemeltetési, működési) engedélyben megállapított rendeltetésnek megfelelően szabad használni.

Az épület folyosóin jól láthatóan a vonatkozó előírásokra figyelmeztető és a tiltó rendelkezéseket tartalmazó, szabványos táblát kell elhelyeznie az üzemeltető szervezeti egységnek. Minden helyiségben a tevékenység befejezését követően ellenőrizni kell a tűzvédelmi szabályok megtartását, és a szabálytalanságokat meg kell szüntetni.

Kérünk benneteket, hogy figyelmesen tanulmányozzátok az alábbi dokumentumokat:

 

Kapcsolódó

Főiskolai tanári pályázati felhívás

Pályázati felhívás A Tan Kapuja Buddhista Főiskola (a továbbiakban: Főiskola buddhista hittudomány tudományterületen pályázatot hirdet 1 fő főiskolai tanári munkakör betöltésére. Foglalkozás jellege: teljes munkaidő

Események

Könyvbemutató – Cser Zoltán: Jóga a buddhizmusban

A Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023-as tavaszi második eseményén Cser Zoltánnak, A Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatójának első könyve, a Jóga a buddhizmusban című kötet kerül bemutatásra.