Főoldal > TDK konferencia Nagyváradon

TDK konferencia Nagyváradon

Sziasztok!

*Május 9-10-én* lesz egy TDK-konferencia Nagyváradon. Május 8-án reggel együtt megyünk vonattal, és 11-én délután jövünk vissza.

Jelentkezési határidő: április 2. Eddig kell elküldeni a jelentkezési lapot kitöltve, egy 1000-1500 karakteres kivonattal.
A kivonatnak 1000-1500 karakter terjedelműnek kell lennie, és tartalmaznia kell a szerző/szerzők család- és keresztnevét, intézményének adatait (egyetem/főiskola stb., kar, szak, évfolyam), valamint a témavezető tanár család- és keresztnevét és intézményének adatait.

Április 16-ig be kell küldeni egy dolgozatot arról a témáról, melyet elő fogsz adni.
A dolgozat terjedelme mellékletek és függelékek nélkül legalább 10 (tíz), legfennebb 35 (harmincöt) oldal lehet. A dolgozat szövegtörzsét Times New Roman betűtípussal, 12-es karakterrel, valamint 1,5-es sorközzel kell szerkeszteni, A4-es, álló helyzetű formátumban. (bővebben itt: http://ptdk.partium.ro/hu/formai-kovetelmenyek-ptdk)

Ha van olyan témád, melyet ki tudsz dolgozni egy hónap alatt legalább 10 oldal terjedelemben, például van egy jól sikerült szemináriumi dolgozatod, mely kibővíthető a szükséges terjedelemre, jelentkezz a konferenciára. (a címet, ahová a jelentkezést küldheted, itt találod: http://ptdk.partium.ro/hu/17-ptdk-felhivas)

További infóért hétfőn vagy szerdán megtalálsz a nagyszünetben, illetve utána.

Üdv.

Pöltl János

Letölthető fájlok

Kapcsolódó

Oktató

Dr. Hoffmann Orsolya

Dr. Hoffmann Orsolya A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára(neveléstudomány) Neveléstudományból szereztem tudományos fokozatot, de meghatározó az úton, amin elindultam az is, hogy eredetileg német szakos

2024/25. tanév őszi félévének rendje

Évnyitó 2024. szeptember 7. (szombat) 9:15 óra (11 órától záróvizsgázottak számára rendezett ünnepség) Levelező tagozat: 2024. szeptember 14. (szombat) 10:15 – Mánfa Regisztráció és elsős

Megszakítás