Főoldal > TDK konferencia Nagyváradon

TDK konferencia Nagyváradon

Sziasztok!

*Május 9-10-én* lesz egy TDK-konferencia Nagyváradon. Május 8-án reggel együtt megyünk vonattal, és 11-én délután jövünk vissza.

Jelentkezési határidő: április 2. Eddig kell elküldeni a jelentkezési lapot kitöltve, egy 1000-1500 karakteres kivonattal.
A kivonatnak 1000-1500 karakter terjedelműnek kell lennie, és tartalmaznia kell a szerző/szerzők család- és keresztnevét, intézményének adatait (egyetem/főiskola stb., kar, szak, évfolyam), valamint a témavezető tanár család- és keresztnevét és intézményének adatait.

Április 16-ig be kell küldeni egy dolgozatot arról a témáról, melyet elő fogsz adni.
A dolgozat terjedelme mellékletek és függelékek nélkül legalább 10 (tíz), legfennebb 35 (harmincöt) oldal lehet. A dolgozat szövegtörzsét Times New Roman betűtípussal, 12-es karakterrel, valamint 1,5-es sorközzel kell szerkeszteni, A4-es, álló helyzetű formátumban. (bővebben itt: http://ptdk.partium.ro/hu/formai-kovetelmenyek-ptdk)

Ha van olyan témád, melyet ki tudsz dolgozni egy hónap alatt legalább 10 oldal terjedelemben, például van egy jól sikerült szemináriumi dolgozatod, mely kibővíthető a szükséges terjedelemre, jelentkezz a konferenciára. (a címet, ahová a jelentkezést küldheted, itt találod: http://ptdk.partium.ro/hu/17-ptdk-felhivas)

További infóért hétfőn vagy szerdán megtalálsz a nagyszünetben, illetve utána.

Üdv.

Pöltl János

Letölthető fájlok

Kapcsolódó

TKBF rektori pályázat 2022.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház, mint fenntartó, a Nemzeti felsőoktatásról szól 2011.évi CCIV. törvény (Nftv) 37.§ (3) bekezdése alapján nyilvános pályázatot ír ki az A

Események

VÉRTES 2.0 (évadzáró kirándulás Boldog Csák Móricz emlékére)

Indulás vonattal: Budapest Délipuból 9:55 Érkezés: Oroszlányba 11:08 Túra Vértesszentkeresztre (kb. 10 km) Bencésapátságrom-nézés (kb. 2 óra; belépő 1500 ft, diákjegy: 750 ft) (https://hu.wikipedia.org/…/V%C3%A9rtesszentkereszti_ap…) Visszatúra

Hírek

Új, levelező képzés A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán

2022 őszén A Tan Kapuja Buddhista Főiskola hagyományos, immár három évtizedes múltra visszatekintő buddhista tanító alapképzése új, levelező formában is elindul A Tan Kapuja Buddhista Egyház által létrehozott és működtetett Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház létesítményében.