Főoldal > Rendkívüli intézkedések meghosszabbítása

Rendkívüli intézkedések meghosszabbítása

Kedves Oktatók, Hallgatók, Munkatársak,

a tegnapi – 73/2020. (III. 31.) számú – kormányrendelet a  Magyarország Kormánya által 2020. március 11-én kihirdetett veszélyhelyzettel összefüggő valamennyi rendkívüli intézkedés hatályát meghosszabbította a veszélyhelyzet megszűnéséig. Emiatt a 4/2020. (03.11.) rektori utasítással elrendelt, a koronavírus miatti rendkívüli tanrendi intézkedések változatlanul érvényesek és továbbra is alkalmazandóak.

A koronavírus elleni védekezésről szóló 2020. évi XII. törvény fenntartotta a veszélyhelyzetben alkalmazandó rendkívüli jogrendet és az abban adott felhatalmazás birtokában Magyarország Kormánya meg tudja alkotni a felsőoktatásban szükséges rendkívüli szabályokat is. 

Ennek megtörténtéig mindenki türelmét kérem, mert ahhoz, hogy a 2019/2020-as tanév tavaszi félévével és a idei felvételivel kapcsolatos további döntéseinket jogszabályilag megalapozott módon hozhassuk meg, ezt meg kell várnunk.

Kérem, továbbra is vigyázzatok magatok és környezetetek egészségére!

Üdvözlettel,
Karsai Gábor 
rektor
 

Kapcsolódó

Hírek

Hétfő Esték A Tan Kapuján idén télen is

A nagy érdeklődés mellett megtartott 2020-as téli, 2021-es tavaszi és a 2022-es tavaszi előadás-sorozat után idén télen is tovább folytatjuk a Hétfő Esték A Tan Kapuján sorozatot.

Keréknyomok 2023 – Publikációs felhívás

A Keréknyomok társadalmi, orientalisztikai és buddhológiai folyóirat szerkesztősége publikációs felhívást tesz közzé a 2023 őszén megjelenő esedékes számához. Várjuk tanulmányok, fordítások, recenziók és programbeszámolók leadását

2022/23. tanév tavaszi félévének rendje

Órarend nem elérhető Regisztráció 2023. január 30 (hétfő) – február 5 (vasárnap). Eljárási díjak és az önköltség befizetésének határideje: 2023. február 3. (diákhiteleseknek külön kérelem alapján)