Főoldal > Régi, kék színű diákigazolványok érvényesítése

Régi, kék színű diákigazolványok érvényesítése

Kedves Hallgatók!

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy jogszabályváltozás folytán azok a hallgatók, akik nem érvényesítik régi típusú, oktatási azonosítószám nélküli, kék diákigazolványukat 2020. március 31. napjáig, mindenképpen új igazolványt kell igényelniük, mert a határidőt követően azokra matricát kiadni már nem lehet. Ha aktív jogviszonnyal rendelkező, végzős hallgató vagy (az utolsó félévet kezded meg a 2019/2020. tanév II. félévében) és régi típusú, kék diákigazolvánnyal rendelkezel, amin nem szerepel az oktatási azonosítószám, 2020. március 31. napjáig mindenképpen kérd az érvényesítő matricát diákigazolványodra. Ha ezt nem teszed, az okmányirodában NEK adatlapot kell kérned, és új diákigazolványt kell igényelned.

Vonatkozó jogszabály: az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII. 30.) Korm. rendeletet 42. § (4) bekezdése, melyet a 191/2019. (VII. 30.) Korm. rendelet 19. §-a állapított meg.

Tanulmányi Osztály
 

Kapcsolódó

Hírek

Évnyitó Mánfán

2022. szeptember 10-én az ünnepélyes tanévnyitót követően megkezdték tanulmányaikat A Tan Kapuja Buddhista Főiskola első levelezős évfolyamának hallgatói.