Főoldal > Régi, kék színű diákigazolványok érvényesítése

Régi, kék színű diákigazolványok érvényesítése

Kedves Hallgatók!

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy jogszabályváltozás folytán azok a hallgatók, akik nem érvényesítik régi típusú, oktatási azonosítószám nélküli, kék diákigazolványukat 2020. március 31. napjáig, mindenképpen új igazolványt kell igényelniük, mert a határidőt követően azokra matricát kiadni már nem lehet. Ha aktív jogviszonnyal rendelkező, végzős hallgató vagy (az utolsó félévet kezded meg a 2019/2020. tanév II. félévében) és régi típusú, kék diákigazolvánnyal rendelkezel, amin nem szerepel az oktatási azonosítószám, 2020. március 31. napjáig mindenképpen kérd az érvényesítő matricát diákigazolványodra. Ha ezt nem teszed, az okmányirodában NEK adatlapot kell kérned, és új diákigazolványt kell igényelned.

Vonatkozó jogszabály: az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII. 30.) Korm. rendeletet 42. § (4) bekezdése, melyet a 191/2019. (VII. 30.) Korm. rendelet 19. §-a állapított meg.

Tanulmányi Osztály
 

Kapcsolódó

Események

VÉRTES 2.0 (évadzáró kirándulás Boldog Csák Móricz emlékére)

Indulás vonattal: Budapest Délipuból 9:55 Érkezés: Oroszlányba 11:08 Túra Vértesszentkeresztre (kb. 10 km) Bencésapátságrom-nézés (kb. 2 óra; belépő 1500 ft, diákjegy: 750 ft) (https://hu.wikipedia.org/…/V%C3%A9rtesszentkereszti_ap…) Visszatúra

Hírek

Új, levelező képzés A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán

2022 őszén A Tan Kapuja Buddhista Főiskola hagyományos, immár három évtizedes múltra visszatekintő buddhista tanító alapképzése új, levelező formában is elindul A Tan Kapuja Buddhista Egyház által létrehozott és működtetett Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház létesítményében.