Főoldal > Meghosszabbítottuk az Oktatók Hallgatói Véleményezését

Meghosszabbítottuk az Oktatók Hallgatói Véleményezését

Kedves Hallgatónk!

A Főiskola vezetősége és tanárai fontosnak tartják, hogy megismerjék véleményed az oktatásról, az oktatókról.

2018/19. tanév 1. félévében is az oktatók hallgatói véleményezéséhez a Neptun rendszer Unipoll modulja kerül teljes körűen alkalmazásra, amely lehetővé teszi a kapcsolódó kérdőívek elektronikus kitöltését és kiértékelését.

A válaszadás teljesen anonim módon történik! A kérdőívek egy külön felületen az Unipoll rendszerben tárolódnak, ahol nem kapcsolódik hozzá semmilyen hallgatói személyes adat vagy Neptun azonosító, így a kitöltések nem kereshetők vissza, nem azonosíthatók.

A kérdőívek kitöltésének határidejét meghosszabbítottuk 2019. február 10. éjfélig.

Kérjük, hogy aki még nem töltötte ki, az is jelezze az észrevételeit, mert csak a visszajelzéseitek tudnak segíteni abban, hogy jobb legyen az oktatás.

Amennyiben a 2018/19/1 félévben részt vettél olyan kurzuson, amely a vizsgálat alá esik, akkor a Neptun rendszerbe történő belépés után felugró ablakban is figyelmeztetést fogsz kapni a kitöltetlen kérdőívekről.
A kérdőíveket a Neptun rendszer hallgatói webes felületére belépve az Ügyintézés/Kérdőívek menüpont alatt találjod meg, és tudod kitölteni.

Köszönjük a közreműködésed!

Kapcsolódó

Keréknyomok 2024 – Publikációs felhívás

A Keréknyomok társadalmi, orientalisztikai és buddhológiai folyóirat szerkesztősége publikációs felhívást tesz közzé a 2024 őszén megjelenő esedékes számához. Várjuk tanulmányok, fordítások, recenziók és programbeszámolók leadását