Főoldal > Meghosszabbítottuk az Oktatók Hallgatói Véleményezését

Meghosszabbítottuk az Oktatók Hallgatói Véleményezését

Kedves Hallgatónk!

A Főiskola vezetősége és tanárai fontosnak tartják, hogy megismerjék véleményed az oktatásról, az oktatókról.

2018/19. tanév 1. félévében is az oktatók hallgatói véleményezéséhez a Neptun rendszer Unipoll modulja kerül teljes körűen alkalmazásra, amely lehetővé teszi a kapcsolódó kérdőívek elektronikus kitöltését és kiértékelését.

A válaszadás teljesen anonim módon történik! A kérdőívek egy külön felületen az Unipoll rendszerben tárolódnak, ahol nem kapcsolódik hozzá semmilyen hallgatói személyes adat vagy Neptun azonosító, így a kitöltések nem kereshetők vissza, nem azonosíthatók.

A kérdőívek kitöltésének határidejét meghosszabbítottuk 2019. február 10. éjfélig.

Kérjük, hogy aki még nem töltötte ki, az is jelezze az észrevételeit, mert csak a visszajelzéseitek tudnak segíteni abban, hogy jobb legyen az oktatás.

Amennyiben a 2018/19/1 félévben részt vettél olyan kurzuson, amely a vizsgálat alá esik, akkor a Neptun rendszerbe történő belépés után felugró ablakban is figyelmeztetést fogsz kapni a kitöltetlen kérdőívekről.
A kérdőíveket a Neptun rendszer hallgatói webes felületére belépve az Ügyintézés/Kérdőívek menüpont alatt találjod meg, és tudod kitölteni.

Köszönjük a közreműködésed!

Kapcsolódó

Események

VÉRTES 2.0 (évadzáró kirándulás Boldog Csák Móricz emlékére)

Indulás vonattal: Budapest Délipuból 9:55 Érkezés: Oroszlányba 11:08 Túra Vértesszentkeresztre (kb. 10 km) Bencésapátságrom-nézés (kb. 2 óra; belépő 1500 ft, diákjegy: 750 ft) (https://hu.wikipedia.org/…/V%C3%A9rtesszentkereszti_ap…) Visszatúra

Hírek

Új, levelező képzés A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán

2022 őszén A Tan Kapuja Buddhista Főiskola hagyományos, immár három évtizedes múltra visszatekintő buddhista tanító alapképzése új, levelező formában is elindul A Tan Kapuja Buddhista Egyház által létrehozott és működtetett Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház létesítményében.