Főoldal > Meghívó A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj (2019/20. tanév) ünnepélyes díjátadójára

Meghívó A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj (2019/20. tanév) ünnepélyes díjátadójára

Kedves Hallgatók!

Szeretettel meghívlak Benneteket A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj 2020-as díjazottjainak ünnepélyes köszöntésére és főiskolai díjátadójára 2020. november 16-án, 16:30-kor.

A díjazottak:

I. díj: Horváthné Ungurián Ildikó: Bölcsesség a buddhizmusban – Mandzsusrí megjelenése a buddhista irodalomban (BA képzés, 200.000 Ft)

II. díj: Solymári Szilvia: A belső szabadság elérése – a hellén és buddhista bölcseleti módszerek összehasonlítása és kölcsönhatásaiknak vizsgálata (BA képzés, 100.000 Ft)

III. díj (megosztva):
Haluska Annamária: Az adás helyes megvalósítása a buddhista hagyományokban (BA képzés, 50.000 Ft)
Kovács Zoltán: Buddhista terápiák alkalmazása a börtönvilágban a közelmúlttól napjainkig, néhány kiválasztott külföldi és a magyar büntetés-végrehajtási intézetekben (BA képzés, 50.000 Ft)
Polka Mónika: Tanátadási módszerek a buddhizmusban – az upāyakosalla, mint pedagógiai módszer vizsgálata a theravāda szövegeken keresztül (BA képzés, 50.000 Ft)

Köszönjük hallgatóink kiváló munkáját!

Minden érdeklődőt nagy örömmel és szeretettel várunk a különdíjak ünnepélyes átadására.

Üdvözlettel,
Karsai Gábor
rektor

Kapcsolódó

Események

Csadó Attila és a madárkák koncert A Tan Kapuján

2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet. 

2025. júniusi védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó

2025. januári védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó