Főoldal > Meghívó A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj (2020/21. tanév) ünnepélyes díjátadójára

Meghívó A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj (2020/21. tanév) ünnepélyes díjátadójára

Kedves Hallgatók!

Szeretettel meghívlak Benneteket A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj 2020/21. tanév díjazottjainak ünnepélyes köszöntésére és főiskolai díjátadójára.

A díjazottak:

I. díj (200.000 Ft): Tóth Zoltán: A buddhista gazdaságtan gyakorlatba való átültethetőségének elméleti kérdései (BA esti képzés, témavezető: Farkas Attila Márton, opponens: Karsai Gábor)
 
II. díj (100.000 Ft): Arató Sugár Ágnes: Merre visz az út? Útkeresők a Tan kapujában. Az egyén lehetőségei a Főiskola keretei között (BA esti képzés, témavezető: Komár Lajos, opponens: Karsai Gábor)
 
III. díj (megosztva, fejenként 50.000 Ft):

Pápai Viktória: Ki a virágot szereti… A japán virágrendezés és betekintés a Biblia virágainak szimbolikájába (BA esti képzés, témavezető: Kenéz László, opponens: Dobosy Antal)
Trautmann László: A Buddhizmus és a Pszichológia. A buddhizmus hatása a nyugati pszichológia fejlődésére, avagy a pozitív pszichológia háttere (BA esti képzés, témavezető: Németh Norbert, opponens: Kékesi Balázs)
Ujvári Gábor Levente: Buddhizmus és szanszkrit nyelv (BA nappali képzés, témavezető: Körtvélyesi Tibor, opponens: Hidas Gergely)
Az oklevelek ünnepélyes átadására és egy kis beszélgetésre 2022. január 31-én, hétfőn, 17:00h-kor kerül sor a Főiskolán.

Köszönjük hallgatóink kiváló munkáját!

Minden érdeklődőt nagy örömmel és szeretettel várunk a különdíjak ünnepélyes átadására.

Üdvözlettel,
Karsai Gábor
rektor

Kapcsolódó

TKBF rektori pályázat 2022.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház, mint fenntartó, a Nemzeti felsőoktatásról szól 2011.évi CCIV. törvény (Nftv) 37.§ (3) bekezdése alapján nyilvános pályázatot ír ki az A

Események

VÉRTES 2.0 (évadzáró kirándulás Boldog Csák Móricz emlékére)

Indulás vonattal: Budapest Délipuból 9:55 Érkezés: Oroszlányba 11:08 Túra Vértesszentkeresztre (kb. 10 km) Bencésapátságrom-nézés (kb. 2 óra; belépő 1500 ft, diákjegy: 750 ft) (https://hu.wikipedia.org/…/V%C3%A9rtesszentkereszti_ap…) Visszatúra

Hírek

Új, levelező képzés A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán

2022 őszén A Tan Kapuja Buddhista Főiskola hagyományos, immár három évtizedes múltra visszatekintő buddhista tanító alapképzése új, levelező formában is elindul A Tan Kapuja Buddhista Egyház által létrehozott és működtetett Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház létesítményében.