Főoldal > Meghívó A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj (2020/21. tanév) ünnepélyes díjátadójára

Meghívó A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj (2020/21. tanév) ünnepélyes díjátadójára

Kedves Hallgatók!

Szeretettel meghívlak Benneteket A Tan Kapuja Fehér Judit Különdíj 2020/21. tanév díjazottjainak ünnepélyes köszöntésére és főiskolai díjátadójára.

A díjazottak:

I. díj (200.000 Ft): Tóth Zoltán: A buddhista gazdaságtan gyakorlatba való átültethetőségének elméleti kérdései (BA esti képzés, témavezető: Farkas Attila Márton, opponens: Karsai Gábor)
 
II. díj (100.000 Ft): Arató Sugár Ágnes: Merre visz az út? Útkeresők a Tan kapujában. Az egyén lehetőségei a Főiskola keretei között (BA esti képzés, témavezető: Komár Lajos, opponens: Karsai Gábor)
 
III. díj (megosztva, fejenként 50.000 Ft):

Pápai Viktória: Ki a virágot szereti… A japán virágrendezés és betekintés a Biblia virágainak szimbolikájába (BA esti képzés, témavezető: Kenéz László, opponens: Dobosy Antal)
Trautmann László: A Buddhizmus és a Pszichológia. A buddhizmus hatása a nyugati pszichológia fejlődésére, avagy a pozitív pszichológia háttere (BA esti képzés, témavezető: Németh Norbert, opponens: Kékesi Balázs)
Ujvári Gábor Levente: Buddhizmus és szanszkrit nyelv (BA nappali képzés, témavezető: Körtvélyesi Tibor, opponens: Hidas Gergely)
Az oklevelek ünnepélyes átadására és egy kis beszélgetésre 2022. január 31-én, hétfőn, 17:00h-kor kerül sor a Főiskolán.

Köszönjük hallgatóink kiváló munkáját!

Minden érdeklődőt nagy örömmel és szeretettel várunk a különdíjak ünnepélyes átadására.

Üdvözlettel,
Karsai Gábor
rektor

Kapcsolódó

Hírek

Felvételi jelentkezés nappalis képzéseinkre

Felvételt hirdetünk A Tan Kapuja Buddhista Főiskola 2024/25-ös tanévére, nappali tagozatra. Minden amit a nappali képzésünkről tudni szeretnétek, itt megtalálhatjátok.

Események

Baji Miklós Zoltán kiállítása A Tan Kapuján

2024. február 9-én (pénteken) 16.30 órakor nyílik meg BMZ (Baji Miklós Zoltán) képzőművész, főiskolánk hallgatója,  Műugrás 2., a Metafizikai Térben című kiállítása A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Baktay-termében.