Főoldal > HK választás 2021

HK választás 2021

Kedves Hallgatók!
Ezúton szeretném meghirdetni a 2021. évi Hallgatói Önkormányzati választásokat.
A választások április 18-án kezdődnek és május 8-án érnek majd véget. A választások a következő három hétből fognak állni:

Programhét: Április 18-24

A Választási Bizottság erre a hétre rendezi meg a nappalis és az estis nyilvános előadást, amelyek közül legalább az egyiken minden magát jelöltetni szándékozónak jelen kell lennie; a HÖK elnökjelelölteknek ezen a héten kell leadniuk az aláírt, dátumozott programjukat a Választási Bizottságnak és közzétenni a diákság felé a Diákinfón és a HÖK hirdetményi falon a TO szoba mellett. Ha a veszélyhelyzet akkor is tart, természetesen az előadások online kerülnek megtartásra.

Jelöltállítás: Április 25 – Május 1

A HÖK elnökjelölteknek ekkor kell összegyűjteniük a 15 aláírást az ajánlószelvényen, amelyet a Választási Bizottságnak a hét végéig le kell adniuk; a többi jelöltnek pedig az aláírt programját kell leadnia a Választási Bizottságnak és közzétenni  a Diákinfón és a HÖK hirdetményi falon.

Szavazás: Május 2-8

Ekkor adhatjátok le a szavazataitokat a Főépületben kihelyezett szavazóurnába vagy – ha a veszélyhelyzet akkor is tart – az UniPollba.

A választásokat a Választási Bizottság fogja lebonyolítani, amelynek a következő hallgatók lesznek a tagjai:

  • Komlós Zsuzsanna
  • Kovács Gabriella
  • Tolnai Eszter
  • Békési Lajos
  • Málinger Zsolt
Amennyiben a Kormány által meghirdetett veszélyhelyzet esetleg a HÖK választás idején is tart, a Választási Bizottság a választást online bonyolítja le.
Budapest, 2021. február 24.

Üdvözlettel,

Zeke Anna Inez

HK alelnök
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

Hallgatói Képviselet

Kapcsolódó

2025. júniusi védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó

2025. januári védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó