Főoldal > 2020. júniusi védéshez köthető határidők – a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel módosult!

2020. júniusi védéshez köthető határidők – a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel módosult!

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését!

Témaválasztó lap leadása

BA képzés: 2019. szeptember 30. hétfő 15 óra

MA képzés: 2019. június 24. hétfő 15 óra

Mutatványfejezet leadása

MA képzés: 2019. szeptember 16. (Csak a témavezetőnek! Később a szakdolgozat leadásakor csatolni kell a témavezető véleményével együtt!)

Szakdolgozat leadása és módja a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel módosult!

2020. március 16. hétfőn 15 óra

2020. április 15. (szerdán) éjfélig

A Neptunon keresztül kell elektronikusan beadni. A szakdolgozat beadásának előfeltétele, hogy a hallgató a Neptunon keresztül (Hallgatói weben-> Tanulmányok/Szakdolgozat menüpont) kérje a szakdolgozat befogadását és azt a témavezető a Neptunon keresztül jóváhagyja. Kizárólag a témavezetői jóváhagyás esetén lehetséges a szakdolgozat pdf formátumban történő feltöltése a Neptunba (Tanulmányok/szakdolgozat/szakdolgozat feltöltése), amelyhez mellékletként csatolni kötelező a szakdolgozat word formátumú szövegét, valamint a plágium nyilatkozatot (pdf); a konzultációs igazolást (pdf); a szakdolgozat felhasználási / titkosítási nyilatkozatot (pdf) és a könyvtári elektronikus tárhely feltöltési nyilatkozatot / igazolást (pdf). A korábbi Jelentkezés záróvizsgára nevű formanyomtatványt már nem kell csatolni, azonban a szakdolgozat sikeres feltöltése után a záróvizsgaidőszakra a Neptunban külön kell jelentkezni (Ügyintézés/záróvizsgák felületen). CD/DVD-n a fájlokat beadni nem kell!

– Papír alapon 1 db. keményfedeles, műbőrkötéses példány: a veszélyhelyzet megszűnését követő 30. napig. Magába a szakdolgozatba bekötve kell lennie a végén a kitöltött, aláírt plágium nyilatkozatnak és a kitöltött, a hallgató által aláírt szakdolgozat felhasználási / titkosítási, valamint a könyvtári elektronikus tárhely feltöltési nyilatkozatnak / igazolásnak. A bőrkötéses szakdolgozatnak, valamint az azzal egybekötött három nyilatkozatnak szöveg szerint egyeznie kell az elektronikusan beadottal. Ragasztott/fűzött, vagy kapcsolt példányokat beadni nem kell!

 A veszélyhelyzet megszűnéséről Magyarország Kormánya dönt, melyről a Főiskola hirdetményben is értesíti majd hallgatóit.)

Abszolutórium megszerzése

2020. június 8. hétfő

Záróvizsga, szakdolgozat védése – a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel módosult!

2020. június 15 – 26. (tervezett)

A záróvizsga a személyes behívóban megjelölt módon on-line formában vagy – ha a járványügyi helyzet függvényében a veszélyhelyzeti tilalom addig megszűnik – személyesen kerül megrendezésre.

Információs oldal

A záróvizsga és a szakdolgozat – a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel módosult!

Kapcsolódó

Események

VÉRTES 2.0 (évadzáró kirándulás Boldog Csák Móricz emlékére)

Indulás vonattal: Budapest Délipuból 9:55 Érkezés: Oroszlányba 11:08 Túra Vértesszentkeresztre (kb. 10 km) Bencésapátságrom-nézés (kb. 2 óra; belépő 1500 ft, diákjegy: 750 ft) (https://hu.wikipedia.org/…/V%C3%A9rtesszentkereszti_ap…) Visszatúra

Hírek

Új, levelező képzés A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán

2022 őszén A Tan Kapuja Buddhista Főiskola hagyományos, immár három évtizedes múltra visszatekintő buddhista tanító alapképzése új, levelező formában is elindul A Tan Kapuja Buddhista Egyház által létrehozott és működtetett Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház létesítményében.