Főoldal > Megújul A Tan Kapuja épülete

Megújul A Tan Kapuja épülete

jépület

A 30 éves Tan Kapuja történetének talán eddigi legnagyobb fejlesztését kezdte meg az őszi napéjegyenlőségkor, szeptember 22-én. Ezen a napon elkezdődtek A Tan Kapuja Buddhista Egyház irodájának, gyakorló termeinek, a Buddha FM stúdiójának, konyhának, ebédlőnek és természetesen A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tantermeinek is otthont adó, Csengettyű utcai volt kollégium bontási, megerősítési és ráépítési munkálatai.

A keleties jellegű, kimondottan impozáns új főiskolai és egyházi épület terveit az Art1st Design Studio Kft. készítette Taraczky Dániel vezetésével. A kivitelezést a Bauinvest Kft. végzi Barta Gerő vezetésével.

A munkálatok a tervek szerint egy évig tartanak majd, így a Főiskola 31. évfolyama előreláthatólag már az új épületben kezdheti meg a tanulmányait 2021 szeptemberében.

Támogatási lehetőség!

Amennyiben szeretne Ön is részese lenni – vagy a dána (az adakozás erényének gyakorlása) végett, vagy mert egyetért törekvéseinkkel – és szeretne hozzájárulni A Tan Kapuja új épületének elkészültéhez, ahol a főiskolai oktatás mellett A Tan Kapuja közösségeinek gyakorlása is zajlik majd a jövőben, örömmel fogadjuk felajánlását!

Az adományozóinknak köszönetünk és hálánk jeléül az új épületben egy külön falat készítünk, ahol minden adományozónk neve szerepel majd.

Az 500, 1.000 és 5.000 forintot felajánlók neve egy nagy közös táblán jelenik majd meg, míg a 10.000 forintot felajánlók neve egy-egy bronz, az 50.000 forintot adományozók egy-egy ezüst, míg a 100.000, vagy annál nagyobb összeget felajánlók neve egy-egy arany táblácskán kap majd helyet.

Adományát elküldheti A Tan Kapuja Buddhista Egyház adományszámlájára (kérjük, hogy a közleménybe a saját neve mellé írja oda, hogy „Téglajegy”):

K&H Bank 10403181-49555454-54551052
SWIFT, BIC: OKHB HUHB
IBAN: HU76 1040 3181 4955 5454 5455 1052

vagy

A Főiskola Börzsöny utca 11. szám alatti épületében elhelyezett adományládába is bedobhatja felajánlását. Kérjük, ha ezt választja, akkor a járványügyi előírások (maszkviselet, tünetmentesség, stb.) betartása mellett lépjen az épületbe. Az adományláda mellett talál majd papírt, tollat és borítékot, kérjük írja fel a nevét és az adománnyal együtt helyezze be a borítékba, majd úgy dobja be, vagy már eleve készítse el a borítékot előre és csak dobja be azt az adományládába.

Köszönjük, hogy Ön is támogatja törekvéseinket!

Mireisz László – TKBE ET elnök
Cser Zoltán – TKBE igazgató
Karsai Gábor – TKBF rektor

Kapcsolódó

2025. júniusi védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó

2025. januári védéshez köthető határidők

A jelzett határidők után nincs lehetőség dokumentumok leadására. Ennek megfelelően kérünk minden hallgatót, hogy ne az utolsó napra tűzze ki a beadandók elkészítését, befejezését! Témaválasztó