Főoldal > Törődés az érzelmekkel – Jan Boswijk buddhista tanító előadása

Törődés az érzelmekkel – Jan Boswijk buddhista tanító előadása

jan2
Esemény leírása

 Jan Boswijk, (1944–) pszichológus, pszichoterapeuta, a Hollandiában működő Boswijk Intézet (www.centrumboswijk.nl) alapítója. 1998 óta tagja a Kölcsönös Létezés Buddhista Rendjének. Thich Nhat Hanh vietnami származású zen mester 2004-ben avatta dharmatanítóvá. Minden évben elvonulást vezet a Szelíd Mosoly (szelidmosoly.hu) közösségben. A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán harmadik alkalommal tart dharmatanítást.

A részvétel ingyenes és bárki előtt nyitott.

jan2

Kapcsolódó

2022 06 09. 06:00
Veszprém
Az 1998-as évtől a Tibetet Segítő Társaság „buddhista zarándoklat” hagyományt teremtett, és a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával közös szervezésben, az idén huszonötödik alkalommal indít buddhista zarándoklatot, azért hogy megemlékezzünk a Buddha születésének és megvilágosodásának napjáról, a Vészákháról.
2022 06 02. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Könyvbemutatót tartunk 2022. június 02-án 18 órától A Tan Kapuja Szertartástermében. Az esten A Tan Kapuja Kiadó gondozásában, a kiadó Kelet Kincsei sorozatának első kötete, a Jóga-szútra – A Patandzsalinak is nevezett Ananta tanítása a tudat leigázásáról  készítőivel, Farkas Attila Mártonnal és Tenigl-Takács Lászlóval beszélget a TKBF rektora, Karsai Gábor.