Főoldal > Tibeti hanggyógyítás és hosszú élet gyakorlat tanítás és átadás

Tibeti hanggyógyítás és hosszú élet gyakorlat tanítás és átadás

tenzin
Esemény leírása

Tibet és a Zsang Zsung Birodalom ősi hagyományában, a bön buddhizmusban jól ismert és kedvelt gyakorlat a szakrális hangokkal történő gyógyítás, amivel Magyarországon először ismerkedhetnek meg az érdeklődők, Tenzin Wangyal Rinpocse, a legismertebb nyugaton tevékenykedő bön tanító átadásában. 

Ezen a hétvégén Rinpocse avatott tolmácsolásában megismerhetjük ezt a meditációt, a közös gyakorlás során pedig meg is tapasztalhatjuk, hogy milyen közvetlen jótékony hatásai vannak a szakrális hangok erőteljes rezgésének.

Emellett Rinpocse ezen a kivételes alkalmon Tsewang Rigdzin, a „Hosszú Élet Királya” ősi hosszú élet gyakorlatát is átadja a résztvevőknek, amelynek segítségével a hagyomány szerint nem csupán hosszabb, de tartalmasabb életet is élhetünk, minden érző lény javára. A tanítást ennek a hosszú élet gyakorlatnak az átadásával (lung) zárjuk, aminek birtokában mindenki folytathatja ezt a gyakorlatot is a saját otthonában, vagy akár közösségünk gyakorlási alkalmain.

Felajánlás a tanításra: 18 000 Ft. előzetes regisztrációval
(előzetes regisztráció nélkül a helyszínen 25 000 Ft)

  • TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ A KÖVETKEZŐ LINKEN TALÁLHATÓ ŰRLAPON: https://goo.gl/ui6hWq
  • INFORMATION IN ENGLISH AND REGISTRATION: https://goo.gl/aE6i26
  • Înregistrarea și informații în limba română: https://goo.gl/6JY9i9
tenzin

Kapcsolódó

2023 04 03. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
A Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023-as tavaszi második eseményén Cser Zoltánnak, A Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatójának első könyve, a Jóga a buddhizmusban című kötet kerül bemutatásra.