Főoldal > Tibeti feng shui tanfolyam

Tibeti feng shui tanfolyam

tibet1
Esemény leírása

Mi a Sa Che?

A Sa Che – a térrendezés ősrégi tibeti művészete – a természet és az ember közvetlen környezetében lévő energiákkal és elemekkel való együttműködésre hagyatkozik, a harmónia és az egyensúly megteremtésének érdekében. Ötvözve az asztrológiát, tibeti orvoslást és a tantrikus tanításokat, ez a tudomány évezredeken keresztül autentikus formában a mai napig fennmaradt a képzett Sa Che mestereknek köszönhetően. A Sa Che biztosítja a lehetőséget arra, hogy kiegyensúlyozzuk a környezetünket, az életünket az ok-okozat törvényét kihasználva. A környezetünk és a a hozzá való viszonyunk direkt módon befolyásolja az égészségi állapotunkat és a jó közérzetünket.

Dr. Nida Chenagtsang Amdo-ban, Tibetben született. 1996-ban fejezte be tanulmányait a lhasai Tibeti Orvosi Egyetemen. Dr. Nida tanításai már széles körben ismertek Ázsiában, Európában, Oroszorszűágban, Amerikában és Ausztráliában, ahol a hagyományos tibeti orvoslás széles skáláját ismertette meg diákjaival, akik KuNye masszázst, Mantrával Gyógyítást, érkezési szokásokat, életmódot, Álom analízist, SaChe-t (térrendezés) valamint a tibeti orvoslás szemszögéből a születésről és a halálról tanulhattak tőle.

További információ: http://www.iamtt.ro/hu/php/fooldal.php

tibet1

Kapcsolódó

2024 05 17. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Május 17-én 17:30-as kezdéssel Globalizmus és tradícionalitás címmel a történelem nagy válaszútjáról beszélget Mireisz László (A Tan Kapuja Buddhist Egyház elnöke) és Kassai Lajos (íjkészítő mester, a modern kori lovasíjászat megteremtője). Moderátor: Karsai Gábor, a Főiskola rektora.
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.
2024 04 19. 18:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet.