Főoldal > Tibeti feng shui tanfolyam

Tibeti feng shui tanfolyam

tibet1
Esemény leírása

Mi a Sa Che?

A Sa Che – a térrendezés ősrégi tibeti művészete – a természet és az ember közvetlen környezetében lévő energiákkal és elemekkel való együttműködésre hagyatkozik, a harmónia és az egyensúly megteremtésének érdekében. Ötvözve az asztrológiát, tibeti orvoslást és a tantrikus tanításokat, ez a tudomány évezredeken keresztül autentikus formában a mai napig fennmaradt a képzett Sa Che mestereknek köszönhetően. A Sa Che biztosítja a lehetőséget arra, hogy kiegyensúlyozzuk a környezetünket, az életünket az ok-okozat törvényét kihasználva. A környezetünk és a a hozzá való viszonyunk direkt módon befolyásolja az égészségi állapotunkat és a jó közérzetünket.

Dr. Nida Chenagtsang Amdo-ban, Tibetben született. 1996-ban fejezte be tanulmányait a lhasai Tibeti Orvosi Egyetemen. Dr. Nida tanításai már széles körben ismertek Ázsiában, Európában, Oroszorszűágban, Amerikában és Ausztráliában, ahol a hagyományos tibeti orvoslás széles skáláját ismertette meg diákjaival, akik KuNye masszázst, Mantrával Gyógyítást, érkezési szokásokat, életmódot, Álom analízist, SaChe-t (térrendezés) valamint a tibeti orvoslás szemszögéből a születésről és a halálról tanulhattak tőle.

További információ: http://www.iamtt.ro/hu/php/fooldal.php

tibet1

Kapcsolódó

2023 04 03. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
A Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023-as tavaszi második eseményén Cser Zoltánnak, A Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatójának első könyve, a Jóga a buddhizmusban című kötet kerül bemutatásra.