Főoldal > Tibeti feng shui tanfolyam

Tibeti feng shui tanfolyam

tibet1
Esemény leírása

Mi a Sa Che?

A Sa Che – a térrendezés ősrégi tibeti művészete – a természet és az ember közvetlen környezetében lévő energiákkal és elemekkel való együttműködésre hagyatkozik, a harmónia és az egyensúly megteremtésének érdekében. Ötvözve az asztrológiát, tibeti orvoslást és a tantrikus tanításokat, ez a tudomány évezredeken keresztül autentikus formában a mai napig fennmaradt a képzett Sa Che mestereknek köszönhetően. A Sa Che biztosítja a lehetőséget arra, hogy kiegyensúlyozzuk a környezetünket, az életünket az ok-okozat törvényét kihasználva. A környezetünk és a a hozzá való viszonyunk direkt módon befolyásolja az égészségi állapotunkat és a jó közérzetünket.

Dr. Nida Chenagtsang Amdo-ban, Tibetben született. 1996-ban fejezte be tanulmányait a lhasai Tibeti Orvosi Egyetemen. Dr. Nida tanításai már széles körben ismertek Ázsiában, Európában, Oroszorszűágban, Amerikában és Ausztráliában, ahol a hagyományos tibeti orvoslás széles skáláját ismertette meg diákjaival, akik KuNye masszázst, Mantrával Gyógyítást, érkezési szokásokat, életmódot, Álom analízist, SaChe-t (térrendezés) valamint a tibeti orvoslás szemszögéből a születésről és a halálról tanulhattak tőle.

További információ: http://www.iamtt.ro/hu/php/fooldal.php

tibet1

Kapcsolódó

2022 06 09. 06:00
Veszprém
Az 1998-as évtől a Tibetet Segítő Társaság „buddhista zarándoklat” hagyományt teremtett, és a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával közös szervezésben, az idén huszonötödik alkalommal indít buddhista zarándoklatot, azért hogy megemlékezzünk a Buddha születésének és megvilágosodásának napjáról, a Vészákháról.
2022 06 02. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Könyvbemutatót tartunk 2022. június 02-án 18 órától A Tan Kapuja Szertartástermében. Az esten A Tan Kapuja Kiadó gondozásában, a kiadó Kelet Kincsei sorozatának első kötete, a Jóga-szútra – A Patandzsalinak is nevezett Ananta tanítása a tudat leigázásáról  készítőivel, Farkas Attila Mártonnal és Tenigl-Takács Lászlóval beszélget a TKBF rektora, Karsai Gábor.