Főoldal > Tenzin Wangyal rinpocse internetes átadása

Tenzin Wangyal rinpocse internetes átadása

tenzin
Esemény leírása

Kedves gyakorlótársak, érdeklődök! Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy Tenzin Wangyal rinpocse, a Bön Buddhista hagyomány nagytiszteletű vonaltartója, újabb egész napos élő (ingyenes) internetes átadást ad, "Tisztítsuk karmánkat a mantra erejével" címen, 2013. december 14-én 15:00 – 21:30 között. Ez egy rendkívüli alkalom, mert ilyen erőteljes gyakorlatokat nagyon ritkán tesznek publikussá, mindenki számára elérhetővé. Tenzin rinpocse fontosnak tartja, hogy ne csak egy szűk réteg értesüljön e szerencsés eseményről, hanem lehetőség szerint, a lehető legtöbb emberhez juttassuk el ezt az értékes információt, mert sosem tudhatjuk, hogy ki az, akinek nagy-nagy szüksége van e gyakorlatra.

Az átadás angol nyelvű, ám számos nyelvre lefordítják.

Magyarul elérhető: www.justin.tv/ligmincha_mo

A megtekintéshez nyissátok meg kétszer a böngészőt, az egyiken követhetitek Tenzin rinpocsét (www.ligmincha.org), míg a másikon hallgathatjátok a magyar fordítást (www.justin.tv/ligmincha_mo). Fontos, hogy kétszer nyissátok meg a böngészőt az esetleges technikai hibák miatt. Például, ha az egyik csatorna lefagyna, frissíteni kell, ám a másik továbbra is üzemel, így nem maradtok le semmiről. Előfordulhat, hogy a szolgáltató reklámokat illeszt be a közvetítés során. Ezt sajnos nem tudjuk kiküszöbölni, mert csak így van lehetőség az ingyenes közvetítésre. Személyesen annyit tehettek, hogy a reklám alatt (ami kb. félóránként esedékes) leveszitek a hangot. A reklám után visszaáll a közvetítés (és ott folytatódik, ahol abba maradt), tehát nem kell tennetek semmit.

A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán (Sarok-dharma terem) lehetőségünk van kivetítő segítségével, együtt követni az átadást, és együtt gyakorolni (érkezés legkésőbb 14:45-ig).

Továbbá mindenkinek lehetősége van csatlakozni, és Tenzin rinpocse által megbízott gyakorlatvezetőkkel együtt gyakorolni (szintén ingyenes) A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán: hétfőnként: 18:00-20:00 5-ös terem
szombatonként: 15:00-18:00 5-ös terem

Az esetleges kérdéseket a ligmincha.mo@gmail.com e-mail címre várjuk.

Üdvözlettel:
Jakab Katalin és Andrasek Zsolt

tenzin

Kapcsolódó

2023 09 19. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola
A testet lazító, nyújtó és erősítő gyakorlatok, az ászanák, a pránájáma, a bandhák, a mudrák gyakorlása során kapcsolatba kerülhetünk, rálátást és belátást nyerhetünk a bennünk zajló energetikai, érzelmi és mentális folyamatokra.
2023 09 04. 16:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Nyilvános kurzust tart 2023. szeptember 4. és 8. között A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán Le Manh That professzor, a vietnami buddhizmus egyik legjelesebb kortárs kutatója, az Egyesült Vietnami Buddhista Egyház és a Vietnami Buddhista Egyetem egyik vezetője.