Főoldal > Hétfő Esték A Tan Kapuján – Könyvbemutató: A taoizmus és a Ji King

Hétfő Esték A Tan Kapuján – Könyvbemutató: A taoizmus és a Ji King

Esemény leírása

A Hétfő Esték A Tan Kapuján, 2023-as őszi/téli sorozatának november 20-i eseményén A Tan Kapuja Kiadó A taoizmus és a Ji King című kötete kerül bemutatásra.

A bemutatón a Főiskola rektora Karsai Gábor beszélget a könyv szerzőjével Mireisz Lászlóval, A Tan Kapuja Buddhista Egyház elnökével.

Az eseményen csak személyes formában lehet részt venni, online közvetítés nem lesz.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

Bővebben A taoizmus és a Ji King című könyvről.

A kiadvány megvásárolható A Tan Kapuja Kiadó webshopjában.

Helyszín: A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme

Időpont: 2023.11.20. 18h

A nagy érdeklődés mellett megtartott korábbi négy eseménysorozatunk hagyományait folytatva, immáron ötödik alkalommal indítjuk útjára Hétfő Esték A Tan Kapuján sorozatunkat. A mostani sorozatunkban ezúttal A Tan Kapuja Kiadó gondozásában a közelmúltban megjelent buddhista és buddhizmushoz kapcsolódó könyvek, kiadványok kerülnek bemutatásra, minden esetben a szerzőkkel, fordítókkal, szerkesztőkkel beszélgetve. Szellemiekben gazdag hétfő estéket kívánunk!

A Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023 őszi/téli eseményeiről bővebben: https://www.tkbf.hu/hirek/ujra-hetfo-estek-a-tan-kapujan-2023/

A korábbi négy Hétfő Esték A Tan Kapuján sorozat eseményei megtekinthetők A Tan Kapuja YouTube csatornáján.

 

Kapcsolódó

2024 04 19. 18:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet. 
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.