Főoldal > Kirándulás Kopasz-erdő-tető felé

Kirándulás Kopasz-erdő-tető felé

Kopasz-erdő-tető
Esemény leírása

Az orriási érdeklődésre tekintettel, megyünk kirándulni (október 23. szerda)!

Csatolmányok természetesen hozhatók (emberrokonok, barátszerelmek, állattársak stb.)

A Monty Python 50. évfordulójára tekintettel a túra egy rövid szakaszát gyalog-galopp stílusban vagy a Hüje Lyárások Mininisztériumának ajánlásai alapján tesszük meg, a megfelelő segédeszközök (plüssvérnyúl, patahangtök, grálbögre stb.) hozhatók.

Időpont október 23. Ez ünnepnap, szerda. Kb. 10.30-kor találkozunk Nagykovácsiban a Községháza környékén, a buszmegállónál.

Cél: erre, arra, esetleg amarra. Konkrétan Nagykovácsi környékén: a piros jelzésen dél felé (A Kopasz-erdő-tető felé, aztán vissza Homok-hegy felé: 

https://turistautak.openstreetmap.hu/mentettutv-1571147896q6b8)

Utazás: 9.52-kor indul a 63-as busz Hűvösvölgyből Nagykovácsiba. Az utolsó előtti megállóig kell menni (Községháza), ami 18 megálló. (Úgy tűnik, a budapesti bérlet nem elég, külön kell likasztani is, tehát kell jegy).  A Hűvösvölgybe a Moszkva térről indul a 61-es villamos. Ha autósok 9.50-re odaérnek Hűvösvölgybe, akkor szedjék fel a buszosokat a 63-as megállójában. 

A kirándulás továbbra is a 'minden bizonytalan' jegyében telik: megyünk, aztán valamikor késődélután (talán) visszaérünk. Határidőket nem szabunk, úgyis eltévedünk. Élelmet, italmat hozni kell. Magasra megyünk, félezer méter magasra is akár, úhh, úgyhogy nem piskótatúra.  Ha esik az eső, akkor nem megyünk sehovase, előző este megerősítő emailt küldök.
Körte

Kopasz-erdő-tető

Kapcsolódó

2022 06 09. 06:00
Veszprém
Az 1998-as évtől a Tibetet Segítő Társaság „buddhista zarándoklat” hagyományt teremtett, és a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával közös szervezésben, az idén huszonötödik alkalommal indít buddhista zarándoklatot, azért hogy megemlékezzünk a Buddha születésének és megvilágosodásának napjáról, a Vészákháról.
2022 06 02. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Könyvbemutatót tartunk 2022. június 02-án 18 órától A Tan Kapuja Szertartástermében. Az esten A Tan Kapuja Kiadó gondozásában, a kiadó Kelet Kincsei sorozatának első kötete, a Jóga-szútra – A Patandzsalinak is nevezett Ananta tanítása a tudat leigázásáról  készítőivel, Farkas Attila Mártonnal és Tenigl-Takács Lászlóval beszélget a TKBF rektora, Karsai Gábor.