Főoldal > Kirándulás Kopasz-erdő-tető felé

Kirándulás Kopasz-erdő-tető felé

Kopasz-erdő-tető
Esemény leírása

Az orriási érdeklődésre tekintettel, megyünk kirándulni (október 23. szerda)!

Csatolmányok természetesen hozhatók (emberrokonok, barátszerelmek, állattársak stb.)

A Monty Python 50. évfordulójára tekintettel a túra egy rövid szakaszát gyalog-galopp stílusban vagy a Hüje Lyárások Mininisztériumának ajánlásai alapján tesszük meg, a megfelelő segédeszközök (plüssvérnyúl, patahangtök, grálbögre stb.) hozhatók.

Időpont október 23. Ez ünnepnap, szerda. Kb. 10.30-kor találkozunk Nagykovácsiban a Községháza környékén, a buszmegállónál.

Cél: erre, arra, esetleg amarra. Konkrétan Nagykovácsi környékén: a piros jelzésen dél felé (A Kopasz-erdő-tető felé, aztán vissza Homok-hegy felé: 

https://turistautak.openstreetmap.hu/mentettutv-1571147896q6b8)

Utazás: 9.52-kor indul a 63-as busz Hűvösvölgyből Nagykovácsiba. Az utolsó előtti megállóig kell menni (Községháza), ami 18 megálló. (Úgy tűnik, a budapesti bérlet nem elég, külön kell likasztani is, tehát kell jegy).  A Hűvösvölgybe a Moszkva térről indul a 61-es villamos. Ha autósok 9.50-re odaérnek Hűvösvölgybe, akkor szedjék fel a buszosokat a 63-as megállójában. 

A kirándulás továbbra is a 'minden bizonytalan' jegyében telik: megyünk, aztán valamikor késődélután (talán) visszaérünk. Határidőket nem szabunk, úgyis eltévedünk. Élelmet, italmat hozni kell. Magasra megyünk, félezer méter magasra is akár, úhh, úgyhogy nem piskótatúra.  Ha esik az eső, akkor nem megyünk sehovase, előző este megerősítő emailt küldök.
Körte

Kopasz-erdő-tető

Kapcsolódó

2024 05 27. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Kőrösi terme
Igazán különleges eseményre kerül sor A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán: partnerintézményünkből, a thaiföldi MCU – IBSC-ről Budapestre látogató kutató-oktatónő, Dr. Nadnapang Phophichit tart meditáció gyakorlással egybekötött előadást.
2024 05 17. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Május 17-én 17:30-as kezdéssel Globalizmus és tradícionalitás címmel a történelem nagy válaszútjáról beszélget Mireisz László (A Tan Kapuja Buddhist Egyház elnöke) és Kassai Lajos (íjkészítő mester, a modern kori lovasíjászat megteremtője). Moderátor: Karsai Gábor, a Főiskola rektora.
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.
Megszakítás