Főoldal > Kirándulás Kopasz-erdő-tető felé

Kirándulás Kopasz-erdő-tető felé

Kopasz-erdő-tető
Esemény leírása

Az orriási érdeklődésre tekintettel, megyünk kirándulni (október 23. szerda)!

Csatolmányok természetesen hozhatók (emberrokonok, barátszerelmek, állattársak stb.)

A Monty Python 50. évfordulójára tekintettel a túra egy rövid szakaszát gyalog-galopp stílusban vagy a Hüje Lyárások Mininisztériumának ajánlásai alapján tesszük meg, a megfelelő segédeszközök (plüssvérnyúl, patahangtök, grálbögre stb.) hozhatók.

Időpont október 23. Ez ünnepnap, szerda. Kb. 10.30-kor találkozunk Nagykovácsiban a Községháza környékén, a buszmegállónál.

Cél: erre, arra, esetleg amarra. Konkrétan Nagykovácsi környékén: a piros jelzésen dél felé (A Kopasz-erdő-tető felé, aztán vissza Homok-hegy felé: 

https://turistautak.openstreetmap.hu/mentettutv-1571147896q6b8)

Utazás: 9.52-kor indul a 63-as busz Hűvösvölgyből Nagykovácsiba. Az utolsó előtti megállóig kell menni (Községháza), ami 18 megálló. (Úgy tűnik, a budapesti bérlet nem elég, külön kell likasztani is, tehát kell jegy).  A Hűvösvölgybe a Moszkva térről indul a 61-es villamos. Ha autósok 9.50-re odaérnek Hűvösvölgybe, akkor szedjék fel a buszosokat a 63-as megállójában. 

A kirándulás továbbra is a 'minden bizonytalan' jegyében telik: megyünk, aztán valamikor késődélután (talán) visszaérünk. Határidőket nem szabunk, úgyis eltévedünk. Élelmet, italmat hozni kell. Magasra megyünk, félezer méter magasra is akár, úhh, úgyhogy nem piskótatúra.  Ha esik az eső, akkor nem megyünk sehovase, előző este megerősítő emailt küldök.
Körte

Kopasz-erdő-tető

Kapcsolódó

2023 09 19. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola
A testet lazító, nyújtó és erősítő gyakorlatok, az ászanák, a pránájáma, a bandhák, a mudrák gyakorlása során kapcsolatba kerülhetünk, rálátást és belátást nyerhetünk a bennünk zajló energetikai, érzelmi és mentális folyamatokra.
2023 09 04. 16:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Nyilvános kurzust tart 2023. szeptember 4. és 8. között A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán Le Manh That professzor, a vietnami buddhizmus egyik legjelesebb kortárs kutatója, az Egyesült Vietnami Buddhista Egyház és a Vietnami Buddhista Egyetem egyik vezetője.