Főoldal > Japán világöröksé​ge​ kiállítás

Japán világöröksé​ge​ kiállítás

japanunesco
Esemény leírása

Az emberiség négymillió éves története során számos civilizációt, kultúrát teremtett és számtalan kulturális örökséget hagyott hátra. Az emberi tevékenység időnként összhangban van a természettel, máskor azonban pusztítja azt. Napjaink egyik fő feladata a kulturális örökségként ránk maradt pótolhatatlan természet védelme. A Japán világöröksége fotósorozat Japán UNESCO világörökségként bejegyzett természeti tájait, szentélyeit, műemléképületeit ábrázolja, Miyoshi Kazuyoshi fotográfus megörökítése révén, több mint hatvan képen.

A kiállítás a Japán Alapítvány támogatásával kerül megrendezésre 2014. szeptember 18. és október 31. között a Buddhista Főiskola épületeiben (Budapest, IX. Börzsöny u. 11 és Csengettyű u. 3, ​az épületek egymás szomszédságában vannak).

A kiállítás az alábbi időpontokban látogatható: 

hétfő, kedd, szerda, péntek: 16.00-20.00
csütörtök: 09.00-20.00​

japanunesco

Kapcsolódó

2023 09 19. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola
A testet lazító, nyújtó és erősítő gyakorlatok, az ászanák, a pránájáma, a bandhák, a mudrák gyakorlása során kapcsolatba kerülhetünk, rálátást és belátást nyerhetünk a bennünk zajló energetikai, érzelmi és mentális folyamatokra.
2023 09 04. 16:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Nyilvános kurzust tart 2023. szeptember 4. és 8. között A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán Le Manh That professzor, a vietnami buddhizmus egyik legjelesebb kortárs kutatója, az Egyesült Vietnami Buddhista Egyház és a Vietnami Buddhista Egyetem egyik vezetője.