Főoldal > Iránytalan bolyongás Kőhegytől fölfelé

Iránytalan bolyongás Kőhegytől fölfelé

Esemény leírása
Iránytalan bolyongás Kőhegytől fölfelé jobbra-balra, erre-arra, Pomáz fölött a Pilisben. (És annak a bizonyos négy fának az megkeresése, ami legutóbb elmaradt a túravezető fejének ürességtermészete miatt.)
Április 15, péntek (ami szabadnap). Indulás Pomázról, a HÉV megállóból: találkozás 10:15-kor. (A HÉV 10 percenként indul a Batthyány térről, menetideje Pomázig 30 perc.)
Aki jönne, előző nap érdeklődjön ezen a címen, hogy most megyünk-e, vagy mégsem, mert például zuhog az ég. tkortvelyesi@tkbf.hu.

Kapcsolódó

2022 06 09. 06:00
Veszprém
Az 1998-as évtől a Tibetet Segítő Társaság „buddhista zarándoklat” hagyományt teremtett, és a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával közös szervezésben, az idén huszonötödik alkalommal indít buddhista zarándoklatot, azért hogy megemlékezzünk a Buddha születésének és megvilágosodásának napjáról, a Vészákháról.
2022 06 02. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Könyvbemutatót tartunk 2022. június 02-án 18 órától A Tan Kapuja Szertartástermében. Az esten A Tan Kapuja Kiadó gondozásában, a kiadó Kelet Kincsei sorozatának első kötete, a Jóga-szútra – A Patandzsalinak is nevezett Ananta tanítása a tudat leigázásáról  készítőivel, Farkas Attila Mártonnal és Tenigl-Takács Lászlóval beszélget a TKBF rektora, Karsai Gábor.