Főoldal > Hétfő Esték A Tan Kapuján – Farkas Attila Márton: Spiritusz – hermetika a 21.században. c. könyv bemutatója

Hétfő Esték A Tan Kapuján – Farkas Attila Márton: Spiritusz – hermetika a 21.században. c. könyv bemutatója

Esemény leírása
A Hétfő Esték A Tan Kapuján, 2022/23-as téli sorozatának január 30-i eseményén Farkas Attila Márton új könyve, A Tan Kapuja Kiadó gondozásában megjelent Spiritusz – hermetika a 21.században. c. könyv kerül bemutatásra.

A kötet a kiadó Bölcselet és Vallás sorozatának első kiadványaként látott napvilágot.

A bemutatón a Főiskola rektora, Karsai Gábor beszélget a szerzővel.

Az esemény online formában kerül megrendezésre, melyet így a A Tan Kapuja YouTube csatornáján követhetnek a kedves érdeklődők.

Mindenkit várunk szeretettel!

A kötet megvásárolható A Tan Kapuja Kiadó webshopjában.

A nagy érdeklődés mellett megtartott 2020-as téli2021-es tavaszi és a 2022-es tavaszi előadás-sorozat után idén télen is tovább folytatjuk a Hétfő Esték A Tan Kapuján sorozatot. A mostani sorozatban ezúttal A Tan Kapuja Kiadó gondozásában a közelmúltban megjelent buddhista és buddhizmuhoz kapcsolódó könyvek, kiadványok kerülnek bemutatásra, minden esetben a szerzőkkel, fordítókkal, szerkesztőkkel beszélgetve.

Szellemiekben gazdag hétfő estéket kívánunk!

Kapcsolódó

2023 05 11. 15:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Farkas Attila Márton főiskolai docens és Porosz Tibor egykori főiskolai tanárunk filozófiai vitája (személyes jelenléttel, de online is követhető lesz a YouTube-csatornánkon). Moderátor: Karsai Gábor.
2023 04 19. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola
Nagy örömmel adunk hírt arról, hogy hallgatói kezdeményezésre 2023.04.19. szerdán 18 órai kezdettel Bodó Ferenc tart fényképekkel és sztorikkal fűszerezett élménybeszámolót  Sri Lankán töltött utazásáról.