Főoldal > Elvonulás Ajahn Bodhipala nővér vezetésével

Elvonulás Ajahn Bodhipala nővér vezetésével

bodhi-pala
Esemény leírása

Ácsán Bodhipala, az öregek tanítása, a Théraváda szerint működő Amarávati Buddhista Kolostor szerzetesnője hagyományos elvonulást tart Bajnán, a Dhammadípa Elvonulási Központban május 16. és 21. között, amire szeretettel meghívunk minden érdeklődőt. Bodhipala nővér rövid életrajzát itt olvashatjátok, a Thai Erdei Hagyományt pedig ez az írás mutatja be.

Az elvonulásra május 15. pénteken 21 óráig kell megérkezni, és május 21. csütörtök délután zárul. Az elvonulás helyszínéről, napirendjéről és általános szabályairól ezen az oldalon olvashattok.

Az elvonuláson vegetáriánus reggelit és ebédet biztosítunk. A részvételi díj összege fejenként 18.000 Forint, melyet a következő bankszámlára lehet befizetni: OTP Bank Zrt. 11707024-20453400-00000000

Az elvonulásra való jelentkezés menete:

Először jelentkezni kell a dhammadipa.elvonulas@gmail.com email-címen név, telefonszám és email-cím megadásával, valamint egy rövid, pár szavas bemutatkozással, amiben az eddigi meditációs gyakorlásról, és a korábbi elvonulásokról (ha voltak) írjatok egy pár sort.
Ez után meg kell várni a visszajelzést, amiben vagy megírjuk, hogy felvettük a jelentkezőt a résztvevők közé, vagy tájékoztatjuk, hogy várólistára került.
Végül a visszajelzés után, ha felvettük a jelentkezőt a résztvevők listájára, három munkanapon belül át kell utalni a részvételi díjat. Az átutalás közlemény rovatában a jelentkező nevét (vagy a neveket) kell feltüntetni, hogy azonosítani tudjuk az átutalást. Ez után az átutalás indításáról írni kell egy levelet a megadott email-címre, amiben szerepeljen az átutalást indító számlaszám (szintén az azonosítás érdekében). Ha az átutalás nem történik meg, akkor a jelentkezést töröljük, az elvonuláson a helyet más kapja meg.

A jelentkezést legkésőbb tíz nappal az elvonulás megkezdése előtt lehet lemondani, ennél későbbi lemondás esetén nem áll módunkban visszautalni a befizetett részvételi díjat.

bodhi-pala

Kapcsolódó

2024 05 27. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Kőrösi terme
Igazán különleges eseményre kerül sor A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán: partnerintézményünkből, a thaiföldi MCU – IBSC-ről Budapestre látogató kutató-oktatónő, Dr. Nadnapang Phophichit tart meditáció gyakorlással egybekötött előadást.
2024 05 17. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Május 17-én 17:30-as kezdéssel Globalizmus és tradícionalitás címmel a történelem nagy válaszútjáról beszélget Mireisz László (A Tan Kapuja Buddhist Egyház elnöke) és Kassai Lajos (íjkészítő mester, a modern kori lovasíjászat megteremtője). Moderátor: Karsai Gábor, a Főiskola rektora.
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.
Megszakítás