Főoldal > Egy hetes elvonulás Párizsban

Egy hetes elvonulás Párizsban

fgsparis
Esemény leírása

Kedves Hallgatók

A Fo Guang Shan buddhista szervezet párizsi elvonulást hirdet 2017. július 1-7 között. 

Az elvonulás célja: a tudatosság kiművelése meditációs gyakorlatok segítségével, a gyakorlók belső potenciáljának felébresztése, a helyes szemlélet fejlesztése és a meditáció mélyebb megértése. Az elvonulás teljes ideje alatt tartózkodni kell a káros szokásoktól ( bódító szerek használata, dohányzás). 

Az elvonulás nyelve: kínai, angol és francia tolmácsolással.

Jelentkezési határidő: 2017.04.21. (Péntek)

Mivel a Főiskola közvetlen kapcsolatban van a központtal, ezért arra kérünk Titeket, hogy jelentkezési szándékotokat nálunk jelezzétek a fenti határidőig. Minden részvétellel kapcsolatos teendőben segítünk majd.

Ha bármilyen kérdésetek van az elvonulással kapcsolatban nyugodtan forduljatok hozzánk! 🙂

Nemzetközi Iroda

fgsparis

Kapcsolódó

2024 05 27. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Kőrösi terme
Igazán különleges eseményre kerül sor A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán: partnerintézményünkből, a thaiföldi MCU – IBSC-ről Budapestre látogató kutató-oktatónő, Dr. Nadnapang Phophichit tart meditáció gyakorlással egybekötött előadást.
2024 05 17. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Május 17-én 17:30-as kezdéssel Globalizmus és tradícionalitás címmel a történelem nagy válaszútjáról beszélget Mireisz László (A Tan Kapuja Buddhist Egyház elnöke) és Kassai Lajos (íjkészítő mester, a modern kori lovasíjászat megteremtője). Moderátor: Karsai Gábor, a Főiskola rektora.
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.
Megszakítás