Főoldal > Egy hetes elvonulás Párizsban

Egy hetes elvonulás Párizsban

fgsparis
Esemény leírása

Kedves Hallgatók

A Fo Guang Shan buddhista szervezet párizsi elvonulást hirdet 2017. július 1-7 között. 

Az elvonulás célja: a tudatosság kiművelése meditációs gyakorlatok segítségével, a gyakorlók belső potenciáljának felébresztése, a helyes szemlélet fejlesztése és a meditáció mélyebb megértése. Az elvonulás teljes ideje alatt tartózkodni kell a káros szokásoktól ( bódító szerek használata, dohányzás). 

Az elvonulás nyelve: kínai, angol és francia tolmácsolással.

Jelentkezési határidő: 2017.04.21. (Péntek)

Mivel a Főiskola közvetlen kapcsolatban van a központtal, ezért arra kérünk Titeket, hogy jelentkezési szándékotokat nálunk jelezzétek a fenti határidőig. Minden részvétellel kapcsolatos teendőben segítünk majd.

Ha bármilyen kérdésetek van az elvonulással kapcsolatban nyugodtan forduljatok hozzánk! 🙂

Nemzetközi Iroda

fgsparis

Kapcsolódó

2022 06 09. 06:00
Veszprém
Az 1998-as évtől a Tibetet Segítő Társaság „buddhista zarándoklat” hagyományt teremtett, és a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával közös szervezésben, az idén huszonötödik alkalommal indít buddhista zarándoklatot, azért hogy megemlékezzünk a Buddha születésének és megvilágosodásának napjáról, a Vészákháról.
2022 06 02. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Könyvbemutatót tartunk 2022. június 02-án 18 órától A Tan Kapuja Szertartástermében. Az esten A Tan Kapuja Kiadó gondozásában, a kiadó Kelet Kincsei sorozatának első kötete, a Jóga-szútra – A Patandzsalinak is nevezett Ananta tanítása a tudat leigázásáról  készítőivel, Farkas Attila Mártonnal és Tenigl-Takács Lászlóval beszélget a TKBF rektora, Karsai Gábor.