Főoldal > Diákszemmel

Diákszemmel

1 (336)
Esemény leírása

Kedves Diákok, Oktatók, Alkalmazottak!

Kedden 14:30-tól, várhatóan 16:00-ás befejezéssel újra közös iskolai programot szervezek.

A program: 
1. Téma: A főiskolai élet előnyei, és fejlesztendő területei a diákok számára.
2. Téma: Tanár-Diák viszony, ragaszkodás és elengedés.

Kötetlen beszélgetésben lesz részünk, amelyben mindenki kifejtheti a véleményét.

Mivel az iskolai élet az tanulmányainknak sokszor közel sem jelenti a végét, azonban az életbe való kilépés, bizonyos értelemben az iskola befejezését követően kezdődik. Nagyon hasznos dolog az, ha tudjuk, hogy mire készüljünk fel, amit akár már most is tudunk gyakorolni.

Az iskolai összejövetel azzal a céllal született, hogy azok, akik az iskolába járnak dolgozni, tanítani vagy tanulni, segítség egymást a gyakorlásban és jobban megismerjük azokat, akikkel nap mint nap találkozunk.

A részvétel természetesen nem kötelező, de nagyon örülnék, ha megtisztelnétek minket a jelenlétetekkel.

A program pontosan fog kezdődni, ezért kérek mindenkit, aki szeretne részt venni, hogy érkezzen pontosan vagy picit hamarabb.

Ha valamilyen kérdés felmerül, keressetek meg.

Várok mindenkit szeretettel 🙂

Baranyai Dávid
szervező

1 (336)

Kapcsolódó

2022 06 09. 06:00
Veszprém
Az 1998-as évtől a Tibetet Segítő Társaság „buddhista zarándoklat” hagyományt teremtett, és a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával közös szervezésben, az idén huszonötödik alkalommal indít buddhista zarándoklatot, azért hogy megemlékezzünk a Buddha születésének és megvilágosodásának napjáról, a Vészákháról.
2022 06 02. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Könyvbemutatót tartunk 2022. június 02-án 18 órától A Tan Kapuja Szertartástermében. Az esten A Tan Kapuja Kiadó gondozásában, a kiadó Kelet Kincsei sorozatának első kötete, a Jóga-szútra – A Patandzsalinak is nevezett Ananta tanítása a tudat leigázásáról  készítőivel, Farkas Attila Mártonnal és Tenigl-Takács Lászlóval beszélget a TKBF rektora, Karsai Gábor.