Főoldal > Diákszemmel

Diákszemmel

diakszemmel2
Esemény leírása

Kedves Diákok, Tanárok, Munkatársak!

A három hetente megrendezésre kerülő összejövetel újabb állomásához érkeztünk.

Időpont: 2014. május 6. (Kedd) 14:30-16:00

A program:

A minap a diákinfón kisebb port kavart az a kérelem, amit diákok és tanárok is aláírtak. Ezzel kapcsolatban megfogalmazódtak vélemények, tanárok és diákok által is. Többetek javaslatára, jövő héten kedden az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekről fogunk beszélgetni. Mivel a levél indulatokat is okozott ezért kérek mindenkit aki eljön, hogy kedvességgel és jó szándékkal a szívében csatlakozzon hozzánk.

Az iskolai összejövetel azzal a céllal született, hogy azok, akik az iskolába járnak dolgozni, tanítani vagy tanulni, segítség egymást a gyakorlásban és jobban megismerjük azokat, akikkel nap mint nap találkozunk. Az összejövetel mindenki számára nyitott, aki a Buddhista főiskolán tanít, dolgozik vagy tanul. A részvétel természetesen nem kötelező, de nagyon örülnék, ha megtisztelnétek minket a jelenlétetekkel. A program pontosan fog kezdődni, ezért kérek mindenkit, aki szeretne részt venni, hogy ne késsen. Ha valamilyen kérdés felmerül, keressetek meg. Várok mindenkit szeretettel 🙂

Baranyai Dávid
 

diakszemmel2

Kapcsolódó

2022 06 09. 06:00
Veszprém
Az 1998-as évtől a Tibetet Segítő Társaság „buddhista zarándoklat” hagyományt teremtett, és a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával közös szervezésben, az idén huszonötödik alkalommal indít buddhista zarándoklatot, azért hogy megemlékezzünk a Buddha születésének és megvilágosodásának napjáról, a Vészákháról.
2022 06 02. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Könyvbemutatót tartunk 2022. június 02-án 18 órától A Tan Kapuja Szertartástermében. Az esten A Tan Kapuja Kiadó gondozásában, a kiadó Kelet Kincsei sorozatának első kötete, a Jóga-szútra – A Patandzsalinak is nevezett Ananta tanítása a tudat leigázásáról  készítőivel, Farkas Attila Mártonnal és Tenigl-Takács Lászlóval beszélget a TKBF rektora, Karsai Gábor.