Főoldal > Diákszemmel

Diákszemmel

diakszemmel2
Esemény leírása

Kedves Diákok, Tanárok, Munkatársak!

A három hetente megrendezésre kerülő összejövetel újabb állomásához érkeztünk.

Időpont: 2014. május 6. (Kedd) 14:30-16:00

A program:

A minap a diákinfón kisebb port kavart az a kérelem, amit diákok és tanárok is aláírtak. Ezzel kapcsolatban megfogalmazódtak vélemények, tanárok és diákok által is. Többetek javaslatára, jövő héten kedden az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekről fogunk beszélgetni. Mivel a levél indulatokat is okozott ezért kérek mindenkit aki eljön, hogy kedvességgel és jó szándékkal a szívében csatlakozzon hozzánk.

Az iskolai összejövetel azzal a céllal született, hogy azok, akik az iskolába járnak dolgozni, tanítani vagy tanulni, segítség egymást a gyakorlásban és jobban megismerjük azokat, akikkel nap mint nap találkozunk. Az összejövetel mindenki számára nyitott, aki a Buddhista főiskolán tanít, dolgozik vagy tanul. A részvétel természetesen nem kötelező, de nagyon örülnék, ha megtisztelnétek minket a jelenlétetekkel. A program pontosan fog kezdődni, ezért kérek mindenkit, aki szeretne részt venni, hogy ne késsen. Ha valamilyen kérdés felmerül, keressetek meg. Várok mindenkit szeretettel 🙂

Baranyai Dávid
 

diakszemmel2

Kapcsolódó

2024 05 17. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Május 17-én 17:30-as kezdéssel Globalizmus és tradícionalitás címmel a történelem nagy válaszútjáról beszélget Mireisz László (A Tan Kapuja Buddhist Egyház elnöke) és Kassai Lajos (íjkészítő mester, a modern kori lovasíjászat megteremtője). Moderátor: Karsai Gábor, a Főiskola rektora.
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.
2024 04 19. 18:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet.