Főoldal > Diákszemmel

Diákszemmel

diakszemmel2
Esemény leírása

Kedves Diákok, Tanárok, Munkatársak!

A három hetente megrendezésre kerülő összejövetel újabb állomásához érkeztünk.

Időpont: 2014. május 6. (Kedd) 14:30-16:00

A program:

A minap a diákinfón kisebb port kavart az a kérelem, amit diákok és tanárok is aláírtak. Ezzel kapcsolatban megfogalmazódtak vélemények, tanárok és diákok által is. Többetek javaslatára, jövő héten kedden az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekről fogunk beszélgetni. Mivel a levél indulatokat is okozott ezért kérek mindenkit aki eljön, hogy kedvességgel és jó szándékkal a szívében csatlakozzon hozzánk.

Az iskolai összejövetel azzal a céllal született, hogy azok, akik az iskolába járnak dolgozni, tanítani vagy tanulni, segítség egymást a gyakorlásban és jobban megismerjük azokat, akikkel nap mint nap találkozunk. Az összejövetel mindenki számára nyitott, aki a Buddhista főiskolán tanít, dolgozik vagy tanul. A részvétel természetesen nem kötelező, de nagyon örülnék, ha megtisztelnétek minket a jelenlétetekkel. A program pontosan fog kezdődni, ezért kérek mindenkit, aki szeretne részt venni, hogy ne késsen. Ha valamilyen kérdés felmerül, keressetek meg. Várok mindenkit szeretettel 🙂

Baranyai Dávid
 

diakszemmel2

Kapcsolódó

2023 11 27. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
A Hétfő Esték A Tan Kapuján, 2023-as őszi/téli sorozatának november 27-i eseményén A Tan Kapuja Kiadó és a Onedropzen közös kiadásában megjelent Buddha beszédei – Majjhima Nikāya című 3 kötetes, a Buddha teljes középhosszú beszédinek gyűjteményét először magyar nyelven tartalmazó, a buddhista Tan forrásának is nevezhető könyv kerül bemutatásra.