Főoldal > A tudatosság négy alapja

A tudatosság négy alapja

ajahn-bunmee-fb
Esemény leírása

A tudatosság négy alapja és a szenvedéstől való megszabadulás címmel tart dharmabeszédet a tiszteletreméltó Ajahn Bunmee thai főapát.

A Tiszteletreméltó Ajahn Bunmee a Wat Pa Sathatawai kolostor főapátja. Az egyik legkiemelkedőbb szerzetese a kortárs thai buddhizmusnak. A híres erdei szerzetes vonalhoz tartozik Thaiföldön. Az erdei szerzetesek az intenzív szemlélődés és gyakorlat során szerzett bölcsességet és erőt mutatják fel tanításaik során. Az erdei tradícióban a képzése és a gyakorlata a Négy Nemes Igazságra, a Nemes Nyolcrétű Ösvényre és a Tudatosság Négy Alapjára összpontosult.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrációs lap

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

TKBF

ajahn-bunmee-fb

Kapcsolódó

2024 04 19. 18:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet. 
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.