Főoldal > A nagy kétszívű folyó – Tóth Szabolcs szitárművész, Fodor Réka énekes és Gulfam Sabri (India) tablaművész koncertje a folyók verseivel. Szavalók: Kakasy Dóra, Kövesdi László és Pálfai Péter. (Művészeink A Tan Kapujában)

A nagy kétszívű folyó – Tóth Szabolcs szitárművész, Fodor Réka énekes és Gulfam Sabri (India) tablaművész koncertje a folyók verseivel. Szavalók: Kakasy Dóra, Kövesdi László és Pálfai Péter. (Művészeink A Tan Kapujában)

Esemény leírása

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola és A Tan Kapuja Buddhista Egyház Művészeink A Tan Kapujában címmel kulturális programot indít a Főiskola Szertartástermében (Budapest, IX. kerület, Börzsöny utca 11.).

A program elsősorban jótékonysági célú, a Főiskola anyagi támogatására. A negyedik alkalom május 11. (csütörtök) Tóth Szabolcs szitárművész és barátainak koncertje 18.30-21.15-ig.
Tóth Szabolcs szitárművész, Fodor Réka énekes és Gulfam Sabri (India) tablaművész műsorának ihletője Szaraszvatí folyóistennő, a muzsika és a költészet múzsája Indiában. A koncert során ennek megfelelően folyókról szóló költemények hangzanak el Kakasy Dóra színművésznő, valamint Kövesdi László és Pálfai Péter színművészek előadásában.

 

Az előadásra jegyek vásárolhatók – korlátozott számban – A Tan Kapuja Kiadó Webáruházában.

A belépők árai:

Belépőjegy: 3.000 Ft

Támogatói belépőjegy: 5.000 Ft

Jegyértékesítés kezdete: 2023.03.16.

 

A Művészeink A Tan Kapujában sorozat további előadásairól itt olvashat.

A sorozat összes (hat) előadására szóló bérletek vásárolhatók – korlátozott számban – A Tan Kapuja Kiadó Webáruházában.

Hat alkalomra szóló bérlet: 15.000 Ft

Hat alkalomra szóló támogatói bérlet: 25.000 Ft

A bérletek értékesítése 2023.03.15-ig tart.

Kapcsolódó

2023 03 20. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
A Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023-as tavaszi első eseményén Kenéz Lászlónak, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola docensének könyve, az Üres Harang című kötet kerül bemutatásra.
2023 04 03. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
A Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023-as tavaszi második eseményén Cser Zoltánnak, A Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatójának első könyve, a Jóga a buddhizmusban című kötet kerül bemutatásra.