Főoldal > A jóga alkímiája

A jóga alkímiája

50-1
Esemény leírása

A szeptember végétől​ induló tizenkét alkalmas gyakorlati jóga oktatás bevezetést ad a jóga elméletébe, alapgyakorlataiba, kiegészítéskép​p​en a főiskolai képzés elméleti anyagaihoz. Így érinti és tapasztalati úton feldolgozhatóvá teszi mind azt az elméleti anyagot (alapszinten), amely a jóga gyakorlatában több ezer év alatt felhalmozódott. A gyakorlók képesek lesznek nem csak felismerni a hasonlóságokat és átfedéseket a jóga történetének során létrejött gnosztikus "izmusokkal", de a kurzus arra is rávilágít majd, hogy hogyan vált ki ebből a buddhista gondolkozás és gyakorlat. A kurzus a buddhista életet megismerni vágyóknak is szól, annak mélyebb megértéséhez és tapasztalásához elvezetve.

További információ:

https://www.tkbf.hu/programok/tanfolyamok/a-joga-alkimiaja

50-1

Kapcsolódó

2024 04 19. 18:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet. 
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.