Főoldal > A japán soto zen világa

A japán soto zen világa

laszlokalmanzen
Esemény leírása

​Kedves Barátaim!

A Mokusho Zen Ház vezető zen mestere lesz vendégünk szeptember 20-án kedden 18 órától a Buddhista Főiskola Dharma-csarnokában. László To-ryu Kálmán előadásában bevezeti az érdeklődőket a japán szótó zen és életmód világába.
Bemutatja az irányzat kialakulását, és a nagy mesterek emlékének felidézése után egy – eltéveszthetetlenül japános-zenes – közös gyakorlatra is invitál minden kedves jelen lévőt…

Üdvözlettel a Dharmában: Mireisz László

laszlokalmanzen

Kapcsolódó

2022 06 09. 06:00
Veszprém
Az 1998-as évtől a Tibetet Segítő Társaság „buddhista zarándoklat” hagyományt teremtett, és a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával közös szervezésben, az idén huszonötödik alkalommal indít buddhista zarándoklatot, azért hogy megemlékezzünk a Buddha születésének és megvilágosodásának napjáról, a Vészákháról.
2022 06 02. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Könyvbemutatót tartunk 2022. június 02-án 18 órától A Tan Kapuja Szertartástermében. Az esten A Tan Kapuja Kiadó gondozásában, a kiadó Kelet Kincsei sorozatának első kötete, a Jóga-szútra – A Patandzsalinak is nevezett Ananta tanítása a tudat leigázásáról  készítőivel, Farkas Attila Mártonnal és Tenigl-Takács Lászlóval beszélget a TKBF rektora, Karsai Gábor.