Főoldal > 3Doors szeminárium: A test kapujának megnyitása

3Doors szeminárium: A test kapujának megnyitása

3doors-laura
Esemény leírása

Regisztráció az alábbi linken: https://forms.gle/qaFeFQrhuSPypoEr8

A SZEMINÁRIUMRÓL
Életünk során testünk és a lélegzésünk legközelebbi társaink: folyamatosan jelen vannak, ám gyakran nem fordítunk elég figyelmet rájuk. Éber tudatosságunk felébresztése által megtapasztalhatjuk azt, hogy aktuális állapotunk miként nyilvánul meg testtartásunkon, mozdulatainkon és légzésükön keresztül. Eközben azt is felfedezhetjük, hogyan vagyunk képesek átalakítani a stressz okozta feszültségeket, és miként tudunk megteremteni egy kiterjedtebb és kreativitással telt állapotot.

Ezen a szemináriumon egyszerű meditációs gyakorlatokon keresztül, az éber tudatossággal figyeljük meg mindazt, hogy szokásos, korlátozott identitásaink milyen módon fejezik ki magukat ülőpozíciónkban, mozgásunkban és légzésünkben. A gyakorlatok segítségünkre lesznek abban, hogy felismerjük és fellazítsuk ezeket a berögzült identitásokat, így elmerülhetünk és átadhatjuk magunkat valódi természetüknek, ami mérhetetlen, szabad és végtelenül termékeny. Amikor ebből az állapotból, a kiterjedtebb önmagunk érzékeléséből fejezzük ki magunkat, akkor élénken jelen tudunk lenni és kreatívan kapcsolódhatunk mindenhez, amit teszünk.

Program:

Okt .11. Péntek 19:30 – 21:00
Okt, 12. 9:30 – 17.00
Okt. 13. 9.30 – 15.00

Részvételi díj:

Péntek bevezető – 3000 Ft.
Péntek, szombat, vasárnap – 25.000 Ft szep. 15-ig, 33.000 Ft. szept. 15. után

A Tan Kapuja Buddhista főiskola hallgatóinak: 18.000 Ft

A regisztráció minden esetben 5000 Ft elutalásával válik érvényessé. (TOVÁBBI INFORMÁCIÓ AZ ŰRLAPON: https://forms.gle/qaFeFQrhuSPypoEr8)

Regisztráció véglegesítéséhez kérjük az alábbi módon utaljon:

A SZEMINÁRIUM ANGOL NYELVŰ MAGYAR FORDÍTÁSSAL!

A TANÍTÓRÓL
Laura Shekerjian pszichoterapeuta és Berkeley-ben, Kaliforniában praktizál. Hosszú ideje gyakorolja a bön buddhizmust, a 3Doors nemzetközi non-profit szervezet senior tanítója.
A 3 Doors küldetése, hogy a meditáció segítségével átalakíthassuk az életünket.
Laura érdeklődésének középpontjában az önátalakítás ösvényeként a test áll, mivel több éven keresztül a kaliforniai John F. Kennedy Egyetem szomatikus pszichológia szakán tanított. Ezen kívül mélyrehatóan tanulmányozta a bön tradíció cálung trulkhor gyakorlatait, valamint a Kum Nye és hatha jógát.

A 3DOORS-RÓL
A tibeti meditációs mester, Tenzin Wangyal Rinpocse által alapított 3Doors (3 kapu) nemzetközi szervezet különböző meditációs programokat kínál, amelyek könnyen és praktikusan használhatóak a mindennapokban. Ezeknek a programok többek közt segítenek a berögzött, gátló szokásminták megváltoztatásában, növelik a kreativitást, valamint segítenek a kapcsolatok javításában.

További információ angol nyelven: www.the3doors.org

3doors-laura

Kapcsolódó

2024 05 17. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Május 17-én 17:30-as kezdéssel Globalizmus és tradícionalitás címmel a történelem nagy válaszútjáról beszélget Mireisz László (A Tan Kapuja Buddhist Egyház elnöke) és Kassai Lajos (íjkészítő mester, a modern kori lovasíjászat megteremtője). Moderátor: Karsai Gábor, a Főiskola rektora.
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.
2024 04 19. 18:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet.