Főoldal > Klubest Csonka Gáborral

Klubest Csonka Gáborral

vandorboy
Esemény leírása

Március 12-én, kedden 16.30 órakor ismét megkezdi működését a főiskolán méltán világhírű Klubest, érdekes és jelentős vendégekkel. A legelső közülük főiskolánk hajdani büszkesége, Csonka Gábor, sokat megélt globetrotter, a világ minden országa határőreinek és határsértőinek, rendőreinek és börtönszemélyzetének, jegyirodáinak és kalauzainak, fekete munkaközvetítőinek és idénymunkásainak bensőséges barátja, s csak éppen érintőlegesen megemlítve szinte minden ország beható ismerője.

Ezúttal Indiáról beszél és vetít. Témáját saját kezűleg felvett, és eddig még el nem kobzott, illetve be nem tiltott filmjeivel, és hozzá vágott kedvenc zenéivel színesíti.

Csak magunk között szólva: húsz útikönyvet és húszezer dollárt, meg legalább öt évet megspórol, aki utazni kíván, ha eljön és beavatást nyer a nagy utazó, Piszkos Fred és Fülig Jimmy méltó utódja féltve őrzött titkaiba.

Helyszín: a Buddhista Főiskola Nagyterme

Farkas Pál – Kalmár Csaba

vandorboy

Kapcsolódó

2024 04 19. 18:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
2024. április 19-én igazán különleges eseménynek ad otthont Főiskolánk. Két volt hallgatónk (Csadó Attila és Sántik Zsuzsanna) is fellép a Szertartásteremben, ahol a Csadó Attila és a madárkák zenekar ad izgalmasnak ígérkező koncertet. 
2024 04 26. 17:30
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, Budapest 1098 Börzsöny u. 11.
Április 26-án 17:30-as kezdéssel a Bëlga együttes lesz a vendégünk, akikkel ezúttal egy közös kis performanszra kerül sor, amibe Takács László (Taki) is bekapcsolódik. Hogy miről is lesz szó? Maradjon meglepetés.