Kodolányi János Főiskola

Az együttműködés területei

1. A Tan Kapuja Buddhista Főiskola jelenlegi és jövőbeli hallgatói számára a KJF biztosítja a párhuzamos képzés lehetőségét Budapesten az Andragógia, a Szociális munka, a Pedagógia, a Turizmus és vendéglátás szakokon. (A későbbiekben igény szerint más szakokon is.)

A cél az, hogy a hallgatók egyszerre legyenek képesek folytatni tanulmányaikat mindkét intézményben oly módon, hogy a végén két külön diplomát kaphassanak a magyar jogszabályoknak megfelelően.

2. A KJF szakértői segítséget nyújtanak A Tan Kapuja Buddhista Főiskola számára a hallgatói támogató rendszerek, a távoktatási rendszerek sikeres fejlesztésében. A KJF igény szerint segíti a partner minőség kultúrájának fejlődését, belső szabályzóinak korszerűsítését.

3. A partnerek a későbbiekben közös programfejlesztés lehetőségeit is áttekintik (szakirányú továbbképzés, felnőttképzés, OKJ-s képzés).

4. A partnerek együttműködnek közös, főként nemzetközi kutatási programok kialakításában.

5. A partnerek rendszeresen áttekintik és tervszerűen megvizsgálják közös pályázati programok indítása lehetőségét.

6. A Tan Kapuja Buddhista Főiskola segítséget nyújt kapcsolatrendszere segítségével a KJF-nek a délkelet-ázsiai nemzetközi piacra való kijutásban. Ezen tevékenységek során a két intézmény egymást erősítő tevékenységet folytat, és szükség szerint közös szakokat fejleszt.