Főoldal > Shakti Dance – A Jóga Tánca

Shakti Dance – A Jóga Tánca

shaktidance1
Esemény leírása

Kundalini jóga alapokra épített, más jógairányzatokat, keleti és nyugati táncstílusokat is tartalmazó mozgás-, légzés- és meditációs rendszer a teremtőerő, a Shakti energia ébresztésére. Minden olyan módszer, ami most a Shaktival dolgozik, nagyon időszerű és szükséges. A tánc, a mozgás a létezés legtisztább kifejezése, ahol intim kapcsolatba kerülhetünk önmagunkkal. A folyamat alatt 8 lépcsőben haladunk, különböző mozgások által, egyre beljebb teremtő Énünkhöz, hogy egy szabad táncban megnyilvánulhasson Shakti.

Kundalini Shakti egyre magasabb tudatszinteken felébreszti a csakrákat, hogy végül Shivával, a tiszta tudattal egyesüljön bennünk.

Nem kell hozzá jóga-tapasztalat. A 2 nap alatt olyan helyekre jutnak el önmagukban a résztvevők, olyan részeket érintenek meg, amire a hétköznapi életük során nem nyílik lehetőség.

Sara Avtar Kaur Yogi Bhajan tanítvány, akinek mai napig a tánc és a jóga az élete. Nemzetközi Kundalini jóga tanár, illetve tanár tréner, a Shakti Dance alapító mestere. Gyógyításokkal is foglalkozik. Énekes. És egyben anya.

További részletek és jelentkezés a workshopra
eljoszinten@freemail.hu,
70-3474833

shaktidance1

Kapcsolódó

2022 06 09. 06:00
Veszprém
Az 1998-as évtől a Tibetet Segítő Társaság „buddhista zarándoklat” hagyományt teremtett, és a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával közös szervezésben, az idén huszonötödik alkalommal indít buddhista zarándoklatot, azért hogy megemlékezzünk a Buddha születésének és megvilágosodásának napjáról, a Vészákháról.
2022 06 02. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
Könyvbemutatót tartunk 2022. június 02-án 18 órától A Tan Kapuja Szertartástermében. Az esten A Tan Kapuja Kiadó gondozásában, a kiadó Kelet Kincsei sorozatának első kötete, a Jóga-szútra – A Patandzsalinak is nevezett Ananta tanítása a tudat leigázásáról  készítőivel, Farkas Attila Mártonnal és Tenigl-Takács Lászlóval beszélget a TKBF rektora, Karsai Gábor.