Főoldal > Shakti Dance – A Jóga Tánca

Shakti Dance – A Jóga Tánca

shaktidance1
Esemény leírása

Kundalini jóga alapokra épített, más jógairányzatokat, keleti és nyugati táncstílusokat is tartalmazó mozgás-, légzés- és meditációs rendszer a teremtőerő, a Shakti energia ébresztésére. Minden olyan módszer, ami most a Shaktival dolgozik, nagyon időszerű és szükséges. A tánc, a mozgás a létezés legtisztább kifejezése, ahol intim kapcsolatba kerülhetünk önmagunkkal. A folyamat alatt 8 lépcsőben haladunk, különböző mozgások által, egyre beljebb teremtő Énünkhöz, hogy egy szabad táncban megnyilvánulhasson Shakti.

Kundalini Shakti egyre magasabb tudatszinteken felébreszti a csakrákat, hogy végül Shivával, a tiszta tudattal egyesüljön bennünk.

Nem kell hozzá jóga-tapasztalat. A 2 nap alatt olyan helyekre jutnak el önmagukban a résztvevők, olyan részeket érintenek meg, amire a hétköznapi életük során nem nyílik lehetőség.

Sara Avtar Kaur Yogi Bhajan tanítvány, akinek mai napig a tánc és a jóga az élete. Nemzetközi Kundalini jóga tanár, illetve tanár tréner, a Shakti Dance alapító mestere. Gyógyításokkal is foglalkozik. Énekes. És egyben anya.

További részletek és jelentkezés a workshopra
eljoszinten@freemail.hu,
70-3474833

shaktidance1

Kapcsolódó

2023 03 20. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
A Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023-as tavaszi első eseményén Kenéz Lászlónak, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola docensének könyve, az Üres Harang című kötet kerül bemutatásra.
2023 04 03. 18:00
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme
A Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023-as tavaszi második eseményén Cser Zoltánnak, A Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatójának első könyve, a Jóga a buddhizmusban című kötet kerül bemutatásra.