Interjúk

2015.01.27.
Hallgatói riportsorozatunk első részében Csadó Attilát kérdeztük, a Főiskola harmadéves dharmatanító hallgatóját az itt folyó képzésről, hallgatói életről. Elmondja, hogyan talált rá a Főiskolára, milyen ügyes eszközök és jó tanácsok segítették abban, hogy az itt eltöltött idő értékes legyen számára. Hasznos tudnivalók is olvashatók leendő elsősök, felvételizők számára.
2014.07.14.
A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán (TKBF) az oktatás egyik különlegessége, hogy a test-beszéd-tudat képzésére helyezzük a hangsúlyt – mondta vele készített interjújában Cser Zoltán. A TKBF oktatási rektor-helyettese a módosult záróvizsgáról, a szeptembertől induló modulrendszerről és a diplomamunkák sokszínűségéről is beszélt.
2014.04.09.
Teljes megújulás. Röviden ezzel lehetne jellemezni a Tan Kapuja Buddhista Főiskola előtt álló hónapokat. A tervek szerint ugyanis változik az alapképzés, új, világi szakkal bővül a kínálat és a thai partneregyetemmel, az MCU-val együttműködve elindul az angol nyelvű MA képzés is. A főiskola jövőjéről és a várható változásokról beszélgettünk Jelen János rektorral.