Regisztráció

1. lépés:
Sikeres* neptunos regisztráció
(A féléves státuszod "folyamatban" vagy "elfogadva")

2. lépés:
5000 Ft regisztrációs díj befizetése

  • csekken (a Titkárságon) vagy
  • utalással (TKBF számlaszáma: 10403181-31818690-00000000)

Regisztráció – gyakorlati teendők

Neptun hallgatói felület, fölső (alapvetően szürke) menüsor, 'Ügyintézés' menüpont: kattints a 'Beiratkozás/Bejelentkezés'-re, a megjelenő ablakban pedig – az aktuális félév sorában – a Lehetőségek-en belül a 'Beiratkozás'-ra és nyilatkozz arról, hogy féléved aktív vagy passzív legyen-e!
 
Ha AKTÍV státuszú akarsz lenni:
· Az 'Aktív' státuszt választva s a nyilatkozom gombra kattintva /"Nincs egyetlen felvett tárgya sem!Folytatja?" esetleges kérdésre ’OK’ gomb!/ a megjelenő felületen kattints rá a 'Beiratkozás/Bejelentkezés'-re*! Ennek hatására tájékoztató ablak jelenik meg a sikeres regisztrációról (itt a ’Vissza’ gomb felel meg az OK-nak), illetve az aktuális félév sorában, a státusz oszlopban az ’Új’ helyett a ’Folyamatban’ felirat jelenik meg! Ha a félév sorában Új szerepel, akkor nem sikerült a regisztrációd!

*FIGYELEM! Ha nem látod a 'Beiratkozás/Bejelentkezés' gombot, akkor tedd teljes képernyőre az ablakot! Fontos, mert ha erre a szövegre nem kattintasz rá, akkor nem regisztrál be téged a rendszer!!!! Sikertelen regisztrációkor a kinyomtatott 'Beiratkozási lap' fölső része (a név fölötti rész) - kitöltetlen!
Státuszodat a Neptunon a ’Tanulmányok’ / ’Féléves adatok’ menüpontban ellenőrizheted!

Ha PASSZÍV státuszú akarsz lenni:
Az 'Passzív' státuszt választva a megjelenő felületen legalul kattints rá a 'Beiratkozás/Bejelentkezés'-re! (Ennek hatására tájékoztató ablak jelenik meg a sikeres passziválásról (itt a ’Vissza’ gomb felel meg az OK-nak), illetve az aktuális félév sorában, a státusz oszlopban az ’Új’ helyett a ’Passzív’ felirat jelenik meg!)

Ezen kívül még annyi a teendőd, hogy döntésedet írásban is megerősíted; ehhez a formanyomtatványt megtalálod a www.tkbf.hu / ’Oktatás’ (fölső – szürke – menüsor) / ’Tanulmányi Osztály’ / ’Formanyomtatványok’ menüpont alatt, ’Passziválási kérelem’ néven. A kérelmet – ha személyesen hozod be – a titkárságon, Erzsikének kell leadni, de elküldheted postai úton is.
Státuszodat a Neptunon a ’Tanulmányok’ / ’Féléves adatok’ menüpontban ellenőrizheted!